(P) Hotel din Botoșani în Topul Granzilor – vezi cine e

(P) Hotel din Botoșani în Topul Granzilor – vezi cine e

Gala organizată de revista Trends HRB - „Top 50 Hoteluri de Business” a clasificat cele mai bune hoteluri din România în funcție de un clasament realizat pe bază de criterii transparente, la îndemâna oricui. Parte a unei inițiative menite să sprijine și să promoveze industria hotelieră, evenimentul a adus în atenție profesioniștii și proiectele de succes din acest domeniu.

Despre Complex Rediu Hotel & Restaurant este vorba, care a reușit performanța unui loc 45 național, alături de sonorele Hilton, Radisson, Sheraton, Crowne, Marriott. La Topul Regional s-a clasat pe locul 3, imediat după cei doi coloși regionali din Iași Internațional și Unirea dar surclasând Best Western din judetul Suceava. Astfel, din 8 județe ale Moldovei, din 2289 de spații de cazare și 41de hoteluri, Rediu a ieșit pe meritoriul loc 3, justificând astfel eforturile ultimilor ani în a fi cei mai buni dintre cei mai buni.

Au facut parte din selecția care a stat la baza Top 50 toate hotelurile cu cel puțin 25 de camere, clasificate la 4 sau 5 stele iar datele au fost colectate de la Ministerul Finanțelor Publice și Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri – Direcția Generală Turism, date disponibile în luna septembrie 2020.

Înregistrarea completă a Galei Top 50 Hoteluri de Business, ediția a III-a, poate fi vizionată AICI.

Events contact : 0755 034 555 / 0754 365 732

Hotel contact : 0231 517 132

www.hotel-rediu.ro

Facebook: ComplexRediu



(P).

 

Spune-ne opinia ta