(P) Electroalfa face angajări pentru noul atelier de tâmplărie aluminiu

(P) Electroalfa face angajări pentru noul atelier de tâmplărie aluminiu

Electroalfa este în plină dezvoltare, iar anul trecut a finalizat două noi fabrici moderne în Botoșani: Fabrica de Echipamente Electrice de Medie Tensiune și Fabrica de Sheltere Metalice. Compania intenționează să înființeze un atelier de tâmplărie aluminiu pentru care angajează un coordonator și trei operatori.

Pentru postul de coordonator atelier de tâmplărie aluminiu sunt necesare:

  • Cunoștințe de bază pentru operare calculator (E-mail, Word, Excel etc.)
  • Experiență în lucrul cu sisteme informatice
  • Cunoștințe în operarea echipamentelor tehnologice de ultimă generație
  • Experiență pe un post similar

 

Principalele cerințe pentru postul de operator în atelierul de tâmplărie aluminiu sunt:

  • Experiență pe un post similar
  • Bune cunoștințe în tehnologia de realizare a produselor PVC și de montaj

Electroalfa oferă un mediu de lucru profesionist, într-o fabrică nouă, cu utilaje și tehnologii moderne. Pachetul de beneficii include pe lângă salariu, o masă caldă, decontarea transportului, prime de realizare a indicatorilor și de succes a proiectelor, cadou de ziua angajatului, premii de excelență și de fidelitate.

CV-urile sunt așteptate la sediul central din Calea Națională 15 sau pe e-mail la adresa jobs@electroalfa.ro. Pentru mai multe informații cu privire la angajare, puteți apela numărul de telefon 0739 009 786. Termenul limită de centralizare a solicitărilor de angajare este vineri 29.01.2021.

Electroalfa este unul dintre cei mai mari jucători din industria echipamentelor electrice și al confecțiilor metalice din România, antreprenor general și integrator de soluţii în domeniul energetic.

Grupul de firme împlinește anul acesta 30 de ani de activitate, deţine 4 fabrici moderne în Botoșani în care activează peste 500 de angajați, reprezentanțe de vânzări în țară, o cifră de afaceri de peste 200 de milioane de lei în 2019 şi un Centru de Cercetare Dezvoltare propriu.

(P).

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Ionut Iosub

(P) Bunătăți Domnești la Botoșani FOTO

Joi, 8 Aprilie 2021
1040

Bunătăți Domnești - cofetărie - patiserie - simigerie este de acum deschisă tuturor locuitorilor Botoșaniului, tuturor iubitorilor de bun și gustos - pentru o clipă de răsfăț.Joi, 8 ap...

(P) Anvelope de IARNA si VARA – Ce TIPURI de profile pot avea acestea?

Luni, 29 Martie 2021
280

Anvelope de IARNA si VARA – Ce TIPURI de profile pot avea acestea ?Tipul profilului anvelopelor tale este un detaliu important de care sa tii cont deoarece nu toate anvelopele au acelasi desig...

(P) Apartamentele noi cu ventilație rezidențială centralizată și semi-centralizată - investiție în calitatea vieții

Joi, 25 Martie 2021
212

Ansamblul de apartamente UNIQUE Residence din zona Gh.Avramescu, asigură noilor proprietari și pachete de dotări - unicat în piață - pt. locuințe care respiră!Locuințele de astăzi s...