(P) Electroalfa - companie benchmark în industria echipamentelor electrice și a confecțiilor metalice din România

(P) Electroalfa - companie benchmark în industria echipamentelor electrice și a confecțiilor metalice din România

Electroalfa, membră în cadrul Asociației Kaizen Manager Club, a fost gazda celei de-a 48-a Sesiuni a Kaizen Manager Club, eveniment ce a reunit la Botoșani companii din diverse sectoare economice, companii ce aplică filozofia japoneză Kaizen, bazată pe Managementul Îmbunătățirii Continue.
Acțiunea a fost organizată de Institutul Kaizen România, firmă de consultanță și instruire, ce activează și la nivel global, având implementate programe în Europa, Africa, Asia-Pacific şi America.

Tema întâlnirii de anul acesta a fost Îmbunătățirea Leadership-ului și a Motivației în cadrul Echipelor de Management, tematică ce a avut că scop o înțelegere mai profundă asupra modului de implementare a Sistemului de Business KAIZEN™ în mediul de afaceri românesc.

Conferința a fost coordonată de dr. ing. Julien Bratu, Country Manager (Institutul Kaizen România), Andrei Răduțu, Director Executiv (Institutul Kaizen România) şi de Gheorghe Ciubotaru – Președinte al Consiliului de Administrație al Grupul Electroalfa. Printre invitați s-au aflat reprezentanți din partea mai multor companii precum Vitesco Technologies România, eMAG, Essity România, Play Solutions, Diana, Compania de Apă Buzău, Eco Plast Ind.


 

“Suntem o companie care își bazează business-ul pe evoluție și respect. Avem experiența necesară pentru a ne mulțumi clienții, avem energia să investim și să evoluam prin cercetare, avem puterea să fim implicați activ în comunitate. Toate aceste lucruri ne fac să funcționăm ca un ansamblu unitar, capabil să ofere atât soluții integrate în domeniul energetic, cât și sprijin real societății din care facem parte. Țintim creșterea perfor¬man-ței în calitate și livrare, iar investițiile vor fi preponderente în dezvoltarea oamenilor și a sistemului de management al îmbunătățirii continue“.

Gheorghe Ciubotaru, (Președintele Grupului de firme Electroalfa)


Companiile selectate pentru benchmark, sunt acele companii care demonstrează performanțe de top într-o anumită industrie. Ele promovează cele mai bune practici în metodele de lucru, în modul de organizare sau în sistemul de management.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Actriţa Sanda Toma a murit la 88 de ani

Sâmbătă, 26 Noiembrie 2022
191

Acriţa Sanda Toma a încetat din viaţă, sâmbătă, la vârsta de 88 de ani. Ea a fost considerată „unul dintre membrii cei mai importanți ai familiei Teatrului de Comedie&rd...

Polițiștii de frontieră, duși la pușcărie pentru familiarizare

Sâmbătă, 26 Noiembrie 2022
215

Un nou scandal a izbucnit în Ministerul de Interne după ce a fost semnat un protocol între Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP), Inspectoratul General al Poliției de Fronti...

Laurienii au spus „prezent” voluntariatului pentru vitamine (fotogalerie)

Sâmbătă, 26 Noiembrie 2022
312

Câteva sute de kilograme de fructe și legume au fost donate de laurieni la finalul acestei săptămâni grație campaniei inițiate de Direcția Generală de Învățământ Preu...