(P) Apartamentele noi cu ventilație rezidențială centralizată și semi-centralizată - investiție în calitatea vieții

(P) Apartamentele noi cu ventilație rezidențială centralizată și semi-centralizată - investiție în calitatea vieții

Ansamblul de apartamente UNIQUE Residence din zona Gh.Avramescu, asigură noilor proprietari și pachete de dotări - unicat în piață - pt. locuințe care respiră!

Locuințele de astăzi sunt construite pentru a fi mai etanșe ca niciodată, și fără un schimb regulat de aer, ne trezim rapid în spații sufocante, lucru nici plăcut, nici sănătos. Este adevărat și că trăim vremuri de pandemie, dar poluarea rămâne în jurul nostru, și de aceea, acum mai mult ca oricând, trebuie să înțelegem importanta aerului pe care îl respirăm.

Prin construcția de locuințe foarte bine sigilate, asigurarea unui schimb continuu de aer - element extrem de important pentru o viață sănătoasă - devine dar din ce în ce mai greu de realizat. Cu toate acestea, integrarea ventilației rezidențiale este văzută de mulți, mai degrabă, ca un lux decât o necesitate. Prin integrarea ventilației rezidențiale de confort, mediul din interiorul celor patru pereți devine mult mai plăcut și calitatea vieții este îmbunătățită.


 

Nu trebuie să ne închidem ca într-un balon, pentru a ne menține sănătoși, sau pentru ca eficiența energetică să ne salveze buzunarul!

Aerul viciat are efecte semnificative asupra sănătății umane - cum ar fi dificultățile de concentrare și durerile de cap. Conținutul de CO2 al aerului se măsoară în părți pe milion (pe scurt: ppm). Valoarea limită igienică pentru încărcarea cu CO2 a unei încăperi este de aproximativ 1.500 ppm. Un exemplu practic: într-un dormitor cu două persoane care dorm, această limită va fi depășită de câteva ori peste noapte, dacă fereastra este închisă. Astfel valoarea crește până la aproximativ 4.500 ppm până dimineața. Umiditatea în acel moment ajunge la aproximativ 65%. Mucegaiul este mai probabil să se formeze din cauza conținutului de umiditate din casă, care crește și în cursul zilei. Acest lucru nu numai că dăunează zidăriei, ci dăunează și sănătății noastre. Ventilația rezidențială controlată asigură conținutul ideal de oxigen și umiditate în propria casă. Pe de altă parte, aerisirea prin deschiderea ferestrelor nu este o opțiune și contravine principiilor eficienței energetice. (vezi mai mult despre Ventilația rezidențială...)

Faptul că ne petrecem între 65% și 90% din timpul vieții în medii închise, ar trebui să ne pună pe gânduri cu privire la necesitatea asigurării unui aer de calitate în spatiile în care trăim. Ventilarea cu filtrarea-purificarea aerului care pătrunde în locuință este o soluție care asigură pe termen lung sănătatea fiecărei familii, iar locuința nepoluată va deveni cea mai râvnita soluție locativă.


 

Proprietarii UNIQUE Residence nu vor locui într-un apartament oarecare!

Ne preocupă cum vor trăi clienții noștri, pentru care, cu atât mai mult în contextul actual, asigurăm pachete de dotări - echipare unicat în piață - pentru condiții superioare de calitate a mediului fiecărei locuințe:

IZOLAȚIE -  confort fonic și termic de nivel superior: pereți exteriori din cărămidă, termo-sisteme cu vată bazaltică, încălzire în pardoseală UPONOR, geamuri Tripan, tâmplărie din aluminiu SCHUCO (Germania);

VENTILAȚIE -  filtrare și control pentru un aer de calitate: sisteme de tratare a aerului NOVINGAIR (România – Germania - Italia);

AUTOMATIZARE -  sisteme de protecție și confort Smart Home LOXONE (Austria), controlate prin aplicația dedicată UNIQUE Residence.


 

UNIQUE Residence - proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt aşteptărilor fiecăruia!

Stadii de realizare a proiectelor rezidențiale dezvoltate de grupul de firme FORMENS, în Botoșani, Iași și Focșani:



(P).

 

Spune-ne opinia ta