Ovidiu Portariuc: “Mi se pare anormal ca domnul primar sa stea izolat intr-un turn de fildes”

Ovidiu Portariuc: “Mi se pare anormal ca domnul primar sa stea izolat intr-un turn de fildes”

 OVIDIU PORTARIUC  

Ovidiu Portariuc, vicepresedintele organizatiei judetene a PSD si unul dintre participantii la sondajul pentru desemnarea candidatului USL la Primaria Botosani, a dezaprobat, in cadrul unei conferinte de presa, modul in care actioneaza actualul Executiv de la Primarie.

Ovidiu Portariuc a anuntat ca va analiza toate proiectele derulate de municipalitate, iar in cazul in care vor fi descoperite nereguli, le va aduce si la cunostinta cetatenilor municipiului.

“Licitatiile publice sunt facute in dispretul populatiei, fara eficienta economica si de asta imi propun ca in perioada urmatoare sa iau, punctual, fiecare proiect derulat in orasul Botosani si anume, lucrarile de drumuri, lucrarile de reabilitare si voi face o analiza punctuala, economica a eficientei cheltuirii banului public. Mi se pare absolut anormal ca acelasi grupuri de interese sa fie vesnic abonate la bani publici si lucrul acesta trebuie analizat si prezentat cetatenilor", a declarat Ovidiu Portariuc.

Acesta a criticat si atitudinea actualului edil sef al municipiului, Catalin Flutur, cand vine vorba de rezolvarea problemelor comunitatii locale.

“Mi se pare anormal ca domnul primar sa stea izolat intr-un turn de fildes, folosindu-si ca zona de protectie ambii viceprimari. Oricand se confrunta cu un eveniment negativ, ii trimite pe acestia sa preia toate nemultumirile populatiei, iar dumnealui participa doar la inaugurari si la taieri de panglici ale anumitor obiective", a spus vicepresedintele PSD.

Portariuc a mai adaugat ca: “ modelul pe care mi-l propun este administratie cu suflet si anume cu fata spre cetateni cu interes real fata de problematica cetatenilor, oamenii nu pot fi redusi la cifre, nu sunt cifre intr-o statistica, nu sunt locuri de munca taiate sau paturi de spital eliminate".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
39

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
38

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
269

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...