Ovidiu Cernauteanu intra in cursa pentru Eurovision 2010 alaturi de Paula Seling - ASCULTA MELODIA!

Ovidiu Cernauteanu intra in cursa pentru Eurovision 2010 alaturi de Paula Seling - ASCULTA MELODIA!
Botosaneanul Ovidiu Cernauteanu s-a calificat in finala Eurovision 2010 cu o melodie pe care o interpreteaza alaturi de Paula Seling. De altfel, Paula Seling va urca de doua ori pe scena, pentru ca artista a avut norocul de a fi selectata de doua ori, astfel ca ea va canta inca o melodie, de aceasta data impreuna cu Kamara.

Ovidiu Cernauteanu a compus pentru aceasta editie a Eurovisionului melodia "Playing with fire" (interpreţi Paula Seling & Ovidiu Cernăuţeanu), obtinand din partea juriului de preselectie 89 de puncte, fata de 97 de puncte obtinute de melodia de pe locul intai, si 79 de puncte, melodia de pe ultima pozitie a clasamentului.

Ovidiu Cernauteanu, nascut in Botosani, traieste de multi ani in Norvegia, tara pe care anul trecut a reprezentat-o la Cerbul de Aur, Brasov, obtinand Cerbul de bronz si Premiul de Popularitate. Tot anul trecut, Ovidiu a sustinut in Botosani doua concerte, care s-au bucurat de succes.

Selecţia nationala a competitiei va avea loc pe 6 martie, iar finala europeana a concursului Eurovision se va desfasura pe 29 mai la Oslo, Norvegia. Anul trecut concursul a fost castigat de norvegianul Alexander Rybak cu piesa Fairytale, în timp ce reprezentanta României, Elena Gheorghe, s-a clasat pe locul 19, cu The Balkan Girls.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
21

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
121

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
158

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...