Ovi: "Feriţi-vă de piese etno la Eurovision!"

Ovi: "Feriţi-vă de piese etno la Eurovision!"
Botosaneanul Ovi Cernăuţeanu, care alături de Paula Seling a obţinut locul 3 la Eurovision în acest an, le-a oferit câteva sfaturi artiştilor care vor reprezenta România la acest concurs în următorii ani.

"Cine va prelua ştafeta ar trebui să se ferească de clişeele componistice ale acestui concurs. S-a văzut bine anul acesta că publicul nu mai votează piese cu formă şi sound specific de Eurovision, care este depăşit. La fel şi piesele cu specific etno, cred eu. Muzical, e posibil ca Eurovision sa meargă pe un făgaş mai interesant, în schimb, politic sau geopolitic nu ştiu unde se va ajunge", a declarat Ovi, în exclusivitate pentru site-ul agentiadepresamondena.com.

Artistul a explicat şi care au fost motivele, din punctul său de vedere, pentru care prestaţia României din acest an a fost atât de apreciată.

"S-a ţinut cont de calităţile noastre vocale şi în special ale Paulei, de unde şi acea parte de operă, pe care Paula a improvizat-o genial", a adăugat Ovi.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
197

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
159

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
36

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...