Otilia "Bilionera" si trupa VUNK au facut furori la Summer Fest. Cornel Ilie: "Aveti un oras superb" - FOTO, VIDEO

Otilia "Bilionera" si trupa VUNK au facut furori la Summer Fest. Cornel Ilie: "Aveti un oras superb" - FOTO, VIDEO
Cea de-a doua seara a Festivalului Summer Fest 2015 s-a dovedit a fi una de succes si de vina au fost cei din trupa VUNK, care au oferit un spectacol impresionant, asa cum si-au obisnuit fanii.

Primii care au deschis "portile" distractiei au fost botosanenii de la Metil, o trupa nou infiintata ce-l are ca solist vocal pe Silviu Murariu, cunoscut dupa participarea la emisiunea X-Factor.

Imediat dupa acestia a urcat pe scena solista Otilia Bruma, cunoscuta cu numele de scena "Otilia", cea care a devenit foarte cunoscuta in Romania, dar si in strainatate cu piesa "Bilionera", cu care a strans peste 60 de milioane de vizualizari pe Youtube.

Imbracata foarte sexy, cu doar o bluza si bikini, artista, care a fost in topul celor mai ascultate piese mai multe saptamani, a urcat pe scena interpretand chiar piesa ce a facut-o celebra, "Bilionera".

Otilia nu a plecat de la Botosani pana cand nu a facut un SELFIE cu spectatorii prezenti in Centrul Vechi.





Numarul mare de spectatori a fost atins atunci cand pe scena din Centrul Istoric si-au facut aparitia baietii de la VUNK. Solistul trupei, Cornel Ilie, s-a declarat indragostit de Botosani, pentru ca este un oras cu verdeata si fara blocuri inalte.

"Ne place la fel de mult orasul vostru, ca si ultima oara cand am fost. Poate voi ati uitat pentru ca stati aici, dar aveti un oras superb. Noi ne incarcam de fiecare data cand venim aici, la modul real, pentru ca nu aveti blocuri din alea inalte, nu este foarte aglomerat si aveti multa verdeata. Ne pare bine ca cineva a avut ideea sa ne aduca din nou aici in fata voastra si pe voi in fata noastra. O sa incercam sa facem unul dintre cele mai bun spectacole, macar din acest week-end. Noi suntem VUNK, multumim Botosani!", a spus Cornel Ilie atunci cand a urcat pe scena, dupa care a interpretat piesa "O mie".

Ca o adevarata trupa care se respecta, cei de la Vunk au pregatit tot concertul pana la ultimul detaliu. Pe ecranul din spatele lor au rulat mereu versurile melodiilor, iar la finalul piesei "Artificii pe tavan", din chitara lui Cornel Ilie au iesit artificii. 





Un alt moment interesant a fost la piesa "Scapa-ma de ea". Membrii trupei au aruncat catre spectatori mingi pe care scria "VUNK" si i-au rugat pe botosaneni sa le arunce pe tot parcursul melodiei, adica sa scape de ele.

Duminica seara vor urca pe scena Randi+Udi si Matteo.





























 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
8

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
511

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
367

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...