OROSANU: Am gresit, salariatii au dreptate!

OROSANU: Am gresit, salariatii au dreptate!

 MARIUS OROSANU, presedinte Sindicatul Impact Botosani  

Salariatii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani nu mai au rabdare, acest lucru reiese atat din discutiile lor cu liderul sindicatului Impact, dar si din comentariile postate pe site-ul Stiri Botosani. Vazand ca situatia devine una fara iesire, oamenii au ajuns sa-i reproseze chiar liderului lor de sindicat ca nu a fost destul de ferm aunci cand era cazul si ca a fost ingaduitor cu sefii judetului atunci cand s-a decis renuntarea la proteste.

"Vazand ordinea de zi a Guvernului, ca si saptamana asta salariatii DGASPC au fost uitati de cel mai nepasator Guvern care a existat in ultimii ani in Romania, salaratii sunt hotarati sa protesteze in cursul zilei de vineri, luni, si in continuare pana cand acest Guvern isi va aduce aminte ca si in Botosani exista 1.200 de familii care nu au mai luat bani de aproape trei luni de zile", a declarat Marius Orosanu, liderul Sindicatului Impact.

Dupa ce si-a pierdut increderea atat in conducerea judetului, cat si in conducerea statului, Marius Orosanu recunoaste in fata angajatilor DGASPC ca a gresit atunci cand le-a intins o mana  autoritatilor.

"Daca nici astazi nu se rezolva aceasta situatie nu mai am incredere in niciunul dintre sefii din Botosani, nici de la nivelul Guvernului. Toti s-au dovedit a fi mincinosi, oameni care nu fac altceva decat sa-si bata joc de niste salariati. Salariatii ne critica pentru ca nu am fost mai fermi la momentul potrivit. Am gresit intr-adevar, salariatii au dreptate. Vom avea grija de acum inainte ca orice nerespectare a prevederilor legale sa fie imediat taxata, fara nicio mana intinsa conducerii institutiei sau judetului, pentru ca nu merita o mana intinsa din partea sindicatului", a adaugat Orosanu.

In concluzie, liderul de sindicat a amintit de vorba unui salariat, care a spus: "Eu, ca sef al Botosaniului, nu as fi plecat de la Bucuresti pana nu rezolvam problema, stateam in strada, in fata Guvernului, m-as fi dus la partid, sa rezolv intr-un fel problema, daca toti sunt numiti politic. Nu mai au nicio scuza!".
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
89

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
366

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
61

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...