Oportunități de angajare la Electroalfa!

Oportunități de angajare la Electroalfa!

Electroalfa își extinde capacitatea de producție și caută atât specialiști, cât și muncitori necalificați pentru Fabrica de Produse Electrice de Medie Tensiune ce va fi inaugurată în următoarea perioadă.

Compania intenționează să își completeze echipele de muncitori în domeniul construcției și producției de echipamente electrice. Sunt disponibile peste 20 de posturi pentru meseriile de: zugrav, dulgher, fierar-betonist, macaragiu, electrician, lăcătuș montator, muncitor necalificat.  

 

 

Electroalfa oferă un mediu de lucru profesionist, într-o fabrică nouă, cu utilaje și tehnologii moderne. Pachetul de beneficii include pe lângă salariu, o masă caldă, prime de realizare a indicatorilor și de succes a proiectelor, cadou de ziua angajatului, premii de excelență și de fidelitate.

Pe site-ul companiei, la secțiunea Cariere, sau accesând link-ul: http://electroalfa.ro/cariere/#posturi, găsiți lista actualizată a posturilor disponibile.

CV-urile sunt așteptate pe e-mail la adresa jobs@electroalfa.ro timp de 15 zile.

Noua Fabrică de Produse Electrice de Medie Tensiune va fi inaugurată în viitorul apropiat.

Electroalfa este unul dintre cei mai mari jucători din industria echipamentelor electrice și al confecțiilor metalice din România, antreprenor general și integrator de soluţii în domeniul energetic.

Grupul de firme are 29 de ani de experiență, deţine 3 fabrici moderne în Botoșani în care activează peste 500 de angajați, reprezentanțe de vânzări în țară, o cifră de afaceri de peste 200 de milioane de lei în 2019 şi un Centru de Cercetare Dezvoltare propriu.

(P).