Om de afaceri botoşănean, condamnat definitiv la închisoare cu executare!

Om de afaceri botoşănean, condamnat definitiv la închisoare cu executare!
    Un om de afaceri botoşănean a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare cu executare după ce a fost judecat pentru evaziune fiscală.

 Nicuşor Luca, în vârstă de 41 de ani, din Bucecea, a fost condamnat, iniţial, în luna ianuarie, anul acesta, de magistraţii Tribunalului Botoşani la patru ani de închisoare cu executare dar a contestat decizia la Curtea de Apel Suceava.

Luni, magistraţii suceveni au respins acţiunea acestuia.

Tototdată, omul de afaceri a fost obligat să plătească părţii civile Agenţia Naţională de Administrare Fiscală Bucureşti suma de 819.979 lei, prejudiciul adus bugetului de stat prin afacerile derulate.

Respinge apelurile declarate de partea civilă A.N.A.F.- Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Iaşi – Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Botoşani şi de inculpatul Luca Nicuşor împotriva sentinţei penale nr. 15/14.01.2014 a Tribunalului Botoşani, ca nefondate. Obligă pe partea civilă A.N.A.F.- Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Iaşi – Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Botoşani să plătească statului suma de 200 lei, cheltuieli judiciare din apel şi pe inculpatul Luca Nicuşor suma de 250 lei, cu acelaşi titlu, din care, suma de 50 lei, reprezentând onorariul parţial al apărătorului din oficiu al inculpatului, se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Suceava. Definitivă.", se arată pe site-ul Curţii de Apel Suceava.

Mandatul de executare a pedepsei a ajuns deja la Inspectoratul Judeţean de Poliţie, iar  Luca urmează a fi încarcerat.

Nicuşor Luca a mai fost judecat într-un dosar de evaziune fiscală, pentru care a primit în luna ianuarie o condamnare de 12 ani închisoare cu executare, dispusă de magistraţii Curţii de Apel Suceava, dar sentinţa nu este definitivă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
24

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
87

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
18

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...