Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Botoșani și-a reluat activitatea

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Botoșani și-a reluat activitatea

Începând de astăzi, Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Botoșani și-a reluat activitatea de relații cu publicul. Persoanele fizice și juridice autorizate să execute lucrări de specialitate, notarii publici și celelalte categorii de persoane care au acces, pe bază de ușer și parolă, la sistemele informatice ale Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) vor continuă să utilizeze aceste servicii on-line.

“Informăm publicul că, ghișeele din cadrul OCPI Botoșani vor funcționa, începând cu data de 15.06.2020, după următorul program:    

 Preluări acte:   Luni-joi: 08:30-14:00, vineri: 08:30-13:00

 Eliberări acte:   Luni-joi: 11:00-16:00, vineri: 09:30-13:30

Totodată, conducerea OCPI Botoșani își va reluă programul de audiențe în regim normal, începând cu aceeași dată.  Sesizările, petițiile și memoriile vor putea fi transmise, în continuare și prin corespondentă, folosindu-se mijloacele de comunicare electronică sau postă”, a anunțat Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Botoșani într-un comunicat de presă.

În ceea ce privește lucrările de cadastru sistematic, la nivelul comunei Bălușeni au fost afișate, începând cu data de 27.05.2020 -  lucrările ce au fost finalizate la nivelul sectoarelor cadastrale nr. 18, 19, 33 și 34, pe o perioadă de 60 de zile, la sediul Primăriei comunei Bălușeni.

De asemenea, la Primăria orașului Darabani, începând cu data de 18.06.2020, tot pentru o perioadă de 60 de zile, vor fi afișate lucrările finalizate în sectorul cadastral nr. 89.

“Precizăm că persoanele interesate, pot formulă contestații și cereri de rectificare ale documentelor tehnice, care vor fi depuse la sediul primăriilor menționate mai sus”, a mai adăugat purtătorul de cuvânt al instituției, Aurel Ispas.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
960

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
287

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
250

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...