OFICIAL: Marian Iancu a fost scos din fotbalul romanesc

OFICIAL: Marian Iancu a fost scos din fotbalul romanesc
Patronul Timisoarei, Marian Iancu, a fost declarat persona non grata de Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal.

Decizia a fost luata vineri la propunerea presedintelui FRF, Mircea Sandu: "Acest personaj a facut ca fotbalul romanesc sa piarda foarte multi bani. Apoi a jignit pe toata lumea si a spus ca imi doreste moartea, sunt lucruri care nu fac parte din lumea noastra".

In cadrul sedintei Comitetului Executiv al FRF, care a durat peste 5 ore, Sandu le-a prezentat celorlalti membri mai multe dvd-uri cu toate declaratiile defaimatoare pe care Marian Iancu le-a facut in ultimii ani, iar acestia au fost de acord ca patronul banatenilor sa fie exclus din fotbal.

"Azi, 8 iulie, a avut loc, la Casa Fotbalului, o noua sedinta a Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal, care a aprobat, cu 10 voturi pentru si doua impotriva, solicitarea presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, de a propune Adunarii Generale a FRF declararea ca persona non grata a domnului Marian Iancu", se arata intr-un comunicat al FRF.

Din acest moment, Iancu nu mai are voie sa ocupe nicio functie in cadrul clubului, nu mai dreptul sa reprezinte clubul si nu mai poate intra la vestiare sau sa stea pe banca tehnica. In cazul in care nu va respecta aceste interdictii, clubul Poli Timisoara va fi depunctat si amendat drastic, scrie ziare.com.

Aceasta hotarare va trebui aprobata si de Adunarea Generala, urmand ca apoi sa fie pusa in practica.

In trecut, LPF si FRF i-au mai declarat persona non grata pe Mircea Pascu (fost presedinte FRF), Adrian Teodorescu (oficial divizii inferioare), Gheorghe Moise (impresar aflat in conflict cu FRF) si Cornel Penescu (finantator FC Arges).
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
188

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
191

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
275

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...