OFERTA SPECIALA: Furnici la punga!

OFERTA SPECIALA: Furnici la punga!
Paine feliata cu furnici! De asta a avut parte o femeie din Botosani, care a si reclamat incidentul la Asociatia Protectiei Consumatorilor!

Femeia spune ca a cumparat painea de la un chiosc de paine din Botosani, situat in zona Garii, insa cand a vrut sa foloseasca din ea, in punga, intre felii, a gasit o multime de furnici, mici, de culoare rosie.

Nu vad de unde ar fi putut sa apara furnici in painea feliata, atata timp cat punga era inchisa. Doar daca cel care a cumparat painea a tinut-o in conditii improprii. Femeia zice ca numai de la punga cu paine, pentru ca nu are de unde sa aiba furnici in casa ei, ca e curat, a declarat presedinta APC Botosani, Elena Olaru.

Presedinta APC a adaugat ca tot referitor la painea alba mai sunt cazuri in care painea ce nu se vinde este taiata de producatori si ambalata in pungi.

O retrag de pe piata, o feliaza si o baga in punga. De aceea de multe ori sunt felii de paine pe care nu poti intinde nimic pe ele. Acelea nu au fost preambalate scoase din cuptor vechi. Recomandam celor care produc si ambaleaza painea sa dea dovada de o mai mare atentie pentru ca la ora actuala banutul este foarte mult numarat in buzunarul fiecarui om. Ca sa ajungi acasa si sa gasesti o paine feliata veche si sa nu poti pune la copil la scoala o tartina nu e prea placut, a mai adaugat Elena Olaru.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
107

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
137

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
213

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...