Obscenitati in plina strada, dupa ce a comis un accident la betie!

Obscenitati in plina strada, dupa ce a comis un accident la betie!
Circ în plină stradă! Un şofer a făcut spectacol în faţa poliţiştilor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic, botoşăneanul dezbracându-se la un moment dat, provocând indignarea oamenilor. Bărbatul, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, provocase un accident rutier soldat cu o victimă.

În ziua de 25.10.2010, în jurul orei 07.50, în timp ce conducea autoturismul marca Ford Mondeo, înmatriculat în Spania, pe Bulevardul Victoriei din municipiul Dorohoi, C. GHEORGHE, de 34 de ani, din municipiu, ajungând la intersecţia străzilor Bulevardul Victoriei cu Dumbrava Roşie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, pierde controlul asupra direcţiei de mers şi impactează un stâlp de iluminat public amplasat pe trotuar.

Cu ocazia activităţilor de cercetare la faţa locului, C. GHEORGHE a refuzat testarea cu aparatul etilotest, proferând cuvinte şi expresii jignitoare, săvârşind gesture obscene şi  dezbrăcându-se în prezenţa mai multor persoane şi participanţi la trafic, producând indignarea acestora.

"Având în vedere comportamentul violent al conducătorului auto, au fost luate măsuri de imobilizare a acestuia prin încătuşare, fiind ulterior condus la Spitalul municipiului Dorohoi, pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice.
Mai mult, aflat în incinta Spitalului, acesta a adresat injurii şi ameninţari la adresa integrităţii fizice a cadrelor medicale şi poliţiştilor rutieri aflaţi în exerciţiul funcţiei", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPj Botosani.
 
Din accident a rezultat vătămarea corporală a lui H. Eusebiu-Constantin de 40 ani, din municipiul Dorohoi, pasager al scaunului dreapta faţă în autoturism, care a fost ransportat la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând internat.
În cauză s-au întocmit acte premergătoare faţă de C. GHEORGHE, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice si sfidarea organelor judiciare, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

Totodată, fost dispusă măsura reţinerii conducătorului auto pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca astăzi, 26.10.2010, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată în vederea luării faţă de acesta a măsurii arestării preventive pentru 29 de zile.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
312

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
451

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
580

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...