Oana Tabultoc a lansat o piesa alaturi de rapperul Alex Duganov! VIDEO

Botosaneanca Oana Tabultoc si rapperul american Alex Duganov au lansat la inceputul acestei saptamani piesa If you wanna be with me, melodie ce se va gasi pe noul album Black to Black al artisului american.

Alex Duganov este originar din Republica Moldova, insa locuieste de mic in Statele Unite ale Americii. Impreuna cu impresarul sau rus au dorit sa faca o piesa cu botosaneanca Oana Tabultoc, cunoscuta in Republica Moldova, dar si in Rusia, dupa aparitia de la emisiunea Next Star.

Îmi place colaborarea noastră pentru că, chiar dacă noi cantam stiluri diferite de muzică, împreună am făcut ceva interesant. Oana este o mare cântăreață, cu o voce foarte puternică si este foarte misto sa lucrezi cu o astfel de persoană talentata. Piesa asta arată că nu există limite în muzică., a declarat Alex Duganov pentru Stiri.Botosani.ro.

Artisul lucreaza albumul "Back to Black", cu diferite artiști internaționali, iar lansarea albumului va fi in primavara.

Dupa ce m-am intors din Rusia, Alex m-a contactat pe Facebook si mi-a propus sa facem o piesa pentru noul sau album. Am fost de acord si ne-am apucat de treaba. Textul si muzica sunt compuse de Alex. Sper ca piesa va avea impact in Moldova si in Rusia si cat de curand sa pregatim o noua melodie, a spus botosaneanca Oana Tabultoc.

Piesa If you wanna be with me relateaza povestea de dragoste dintre noi tineri, iar cat de curand va putea fi ascultata si la posturile radio din Republica Moldova. In doar doua zile, piesa a fost vizionata de peste 5.000 de persoane pe Youtube.

Oana Tabultoc a ajuns cunoscuta in Republica Moldova si in Rusia cu piesa Lyubov, cantata la emisiunea Next Star de la Antena 1.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean s-a îmbătat și a încercat să-și taie venele în piața din Fălticeni!

astăzi, 08:00

Printr-un apel la 112, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat și-a tăiat venele de la antebrațe în piața centrală din municipiul Fălticeni. La fața locului ...

Plăcintele de la Botoșani i-au cucerit pe bucureșteni la festivalul de produse tradiționale! (Foto)

astăzi, 07:45

Este vremea mustului servit cu plăcinte și pastramă. Iar târgurile unde oaspeții regăsesc aromele toamnei atrag tot mai mulți producători. Grătarele și cuptoarele s-au încins ...

30 septembrie pe Știri Botoșani. Gura deputatului adevăr grăiește, angajații Gărzii Financiare în preaviz și sute de credincioși l-au condus pe ultimul drum pe preotul Ionuț!

astăzi, 07:30

30 septembrie 2008 Scandal in Consiliul Judetean: Contac il acuza pe Tabuleac, pedelistii solicita demisia conducerii DJDP Consilierul judetean Cristian Achitei a cerut marti demisia conducerii ...