Oameni care ne ofera prilejul sa ne infrumusetam sufletele! - VIDEO

Oameni care ne ofera prilejul sa ne infrumusetam sufletele! - VIDEO

 MIHAELA MIHAESCU  

Membrii Asociatiei IHTIS anunta faptul ca vineri, 6 martie 2009, la Dorohoi vor avea loc doua evenimente caritabile, dupa cum urmeaza:

- La ora 11.00 – program al Seminarului Teologic Liceal Sf. Ioan Iacob din Dorohoi - sala de festivitati a seminarului.

- La ora 18.00 – program al Clubului Copiilor, dar si alte scoli, printre care si Seminarul Teologic Liceal Sf. Ioan Iacob din Dorohoi - sala Teatrului, de la Colegiul Ghica Dorohoi.

Evenimentele sunt o parte a Campaniei 350.000 euro - solidaritatea a 350.000 de oameni, organizate fiind de Pr. Constantin Muha, director al Seminarului Liceal Sf. Ioan Iacob, si Prof. Marcel Dupu, director al Clubului Copiilor si Elevilor Dorohoi.

Proiectul este initiat de insisi tinerii cu dizabilitati fizice, acestia urmarind realizarea unui proiect unic in Romania – un Centru de Viata Independenta, in comuna George Enescu, judetul Botosani, in care tinerii cu dizabilitati fizice sa invete a se descurca singuri in viata de zi cu zi.

Aceasta este a doua actiune de acest gen organizata in Dorohoi, prilej de a ne reintalni si bucura de sosirea primaverii, impreuna cu cei ce ne-au cunoscut gandurile si apreciat faptele de sarbatori. O dovada in plus pentru cei care ocolesc astfel de actiuni, neintelegand ca inainte de toate ne straduim sa ne bucuram sufletele prin cantec, prin arta, prin inter-relationarea cu cei in mijlocul carora vietuim. Adeseori un euro (cel pe care il pomenim de fiecare data) este un indemn crestin, invatatura zeciuielii pe care Dumnzeu ne-o cere din cele ce El ne-a daruit. Inainte de toate avem nevoie de prieteni cu care sa ne unim sufletele prin cantec si, atat cat ne sta in putere, sa faptuim impreuna, spre folosul tuturor deopotriva, a marturisit Mihaela Mihaescu, presedinta Asociatei IHTIS.

Detalii despre campanie pe: http:asociatia-ihtis.ro

MIHAELA MIHAESCU - SUNT UN OM FERICIT!

DARUITI UN EURO SI FLUTURII VOR ZBURA!

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...

Bebeluș român născut într-o ambulanță în Italia, mort după numai câteva zile de viață

astăzi, 14:29

Micuțul, relatează Corriere della Sera, s-a născut la numai 34 de săptămâni și a venit pe lume sâmbăta trecută, în timp ce mama sa, o femeie de naționalitate română, ...