O tanara institutionalizata in Centrul “Floare de colt” a cazut de la etajul 3!

O tanara institutionalizata in Centrul “Floare de colt” a cazut de la etajul 3!
O tanara in varsta de 21 de ani, institutionalizata in Centrul “Floare de colt", din Dorohoi, a ajuns la spital in noaptea de duminica spre luni, dupa ce a cazut de la etajul trei al cladirii in care locuia.

Duminica seara, in jurul orei 21.30, tanara s-a intors in Centru, dupa ce in cursul zilei primise o invoire.

Cand a ajuns in Centru tanara a cerut o noua invoire, insa aceasta nu i-a fost aprobata, intrucat invoirile se dau doar pana la ora 22.00.

Ea a urcat in camera, aflata la etajul trei al cladirii, iar la scurt timp a fost gasita cazuta jos, afara, de catre angajati.

Tanara a fost transportata la spital, insa a avut mare noroc, pentru ca in urma cazaturii s-a ales cu leziuni usoare, ramanand totusi internata in spital pentru investigatii de specialitate.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz, pentru a stabili in ce imprejurari s-a produs incidentul, daca a fost vorba de o tentativa de sinucidere sau de o cadere accidentala.

Fata este institutionalizata din anul 2002 si potrivit reprezentantilor Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului nu a ridicat probleme deosebite, singura problema fiind ca nu respecta intotdeauna orele de sosire, seara, in Centru.

“Am fost informata de seful de centru despre cele petrecute. La nivelul institutiei s-a constituit o comisie de cercetare a imprejurarilor in care s-a produs evenimentul", a declarat Daniela Juravlea, director adjunct al DGASPC.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
535

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
59

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
64

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...