O tânără din Botosani, care aduna donaţii, a fost sechestrată şi violată într-un apartament din Rădăuţi

O tânără din Botosani, care aduna donaţii, a fost sechestrată şi violată într-un apartament din Rădăuţi

   Adevarul

O tânără de doar 19 ani a trăit cel mai cumplit coşmar al vieţii, după ce un bărbat care-i putea fi tată a sechestrat-o şi violat-o într-un apartament din Rădăuţi.

Originară dintr-o comună botoşăneană, fata a venit la Rădăuţi împreună cu mai mulţi colegi de la fundaţia în care activa ca voluntar pentru a strânge fonduri. Joi, în jurul orei 16.00, a bătut şi la uşa lui Vasile Popescu, un bărbat în vârstă de 45 de ani, scrie Adevarul de Suceava.

Fata a fost trasă în apartament, iar după ce i-a tras o palmă şi i-a luat telefonul din mână, individul a violat-o. Deşi s-a rugat s-o lase să plece, fata nu a avut nici o şansă, bărbatul obligând-o şi la alte partide de sex. Vasile Popescu a luat banii pe care fata îi avea asupra ei, iar după ce a legat-o cu un cablu a plecat după cafea şi ţigări.

După ce agresorul a revenit în apartament şi a dezlegat-o, fata a pus mâna pe telefonul mobil şi i-a trimis un mesaj unei prietene, care apoi a alertat Poliţia. Pentru că îl aveau în vizor de mai mult timp pe Vasile Popescu, oamenii legii au mers drept la ţintă şi au reuşit s-o salveze pe fată după ce au spart uşa apartamentului. Fata a fost eliberată de poliţişti vineri dimineaţă.

Conform sursei citate, bărbatul a fost reţinut pentru viol şi sechestrare de persoane, iar sâmbătă, 10 martie, va fi dus la Judecătoria Rădăuţi cu propunere de arestare preventivă. Vasile Popescu fusese eliberat din puşcărie pe 16 martie 2011, cu un rest de pedeapsă de aproape 1.000 de zile, dintr-o condamnare anterioară pronunţată pentru fapte similare.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
69

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...

Floriile şi Săptămâna Sfintelor Pătimiri ale Domnului

astăzi, 08:31
40

Astăzi se încheie perioada Postului Mare propriu-zis, însă postirea noastră nu se termină, ci creşte în asprime şi intensitate în Săptămâna Sfintelor Pătimiri. P...

Botoșaniul a devenit centrul sportului școlar. ”Nu sunt doar competiții, sunt o celebrare a sportului!” (Foto)

astăzi, 08:23
123

Este vorba despre Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Finala Campionatului Național de Cros Individual - fete - băieți, gimnaziu – liceu și de Finala Campionatului Național Școlar ...