O tânără de 24 de ani a murit, alte trei persoane în stare gravă după un cumplit accident aproape de Dumbrăveni (Foto)

Un grav accident rutier, cu implicarea a două autoturisme, s-a produs duminică seară. În urmă cu doar câteva luni, Lavinia zâmbea fericită în rochia de mireasă.

O tânără de 24 de ani a murit, alte trei persoane în stare gravă după un cumplit accident aproape de Dumbrăveni (Foto)

Tragedia a avut loc pe drumul comunal ce leagă localitățile Dumbrăveni și Bursuceni, județul Suceava.

La fața locului au intervenit pompierii militari, cu doua autospeciale pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

În urma coliziuni dintre cele două autoturisme, patru persoane au rămas încarcerate. Pompierii militari au extras victimele și le-au predat cadrelor medicale si paramedicale aflate la fața locului.

Din nefericire, pentru o tânără de 24 de ani, nu s-a mai putut face nimic, fiind declarată decedată. În urmă cu doar câteva luni, Lavinia se căsătorise cu alesul inimii ei. 

Celelalte trei victime, dintre care două în stare de inconștiență, au fost stabilizate și transportate la UPU Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitație la Botoșani: ”Opt destinații fascinante de vizitat” (Video)

Sâmbătă, 24 Februarie 2024
449

”Hai la Botoșani”, este mesajul revistei România Info Magazin, cu titlul ”Opt destinații fascinante de vizitat”.Descoperă frumusețea și diversitatea culturală a...

Mihai Dimian vrea să facă din USV ”universitatea comunității din cel puțin trei județe: Suceava, Botoșani și Neamț”

Sâmbătă, 24 Februarie 2024
214

Noul rector al Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava susține că relațiile sale cu autoritățile sunt foarte bune.Întrebat despre acest lucru în cadrul unei interve...

La mulți ani, Ana Maria Dragut! Handbalista din Botoșani care joacă în echipa României

Sâmbătă, 24 Februarie 2024
590

Ana Maria Dragut a început să joace handbal la Școala nr. 2 din Darabani, cu profesorul Valentin Dascălu. Din clasa a VIII-a a fost înscrisă printre sportivii Liceului cu Program Sport...