O tânără de 24 de ani a murit, alte trei persoane în stare gravă după un cumplit accident aproape de Dumbrăveni (Foto)

Un grav accident rutier, cu implicarea a două autoturisme, s-a produs duminică seară. În urmă cu doar câteva luni, Lavinia zâmbea fericită în rochia de mireasă.

O tânără de 24 de ani a murit, alte trei persoane în stare gravă după un cumplit accident aproape de Dumbrăveni (Foto)

Tragedia a avut loc pe drumul comunal ce leagă localitățile Dumbrăveni și Bursuceni, județul Suceava.

La fața locului au intervenit pompierii militari, cu doua autospeciale pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

În urma coliziuni dintre cele două autoturisme, patru persoane au rămas încarcerate. Pompierii militari au extras victimele și le-au predat cadrelor medicale si paramedicale aflate la fața locului.

Din nefericire, pentru o tânără de 24 de ani, nu s-a mai putut face nimic, fiind declarată decedată. În urmă cu doar câteva luni, Lavinia se căsătorise cu alesul inimii ei. 

Celelalte trei victime, dintre care două în stare de inconștiență, au fost stabilizate și transportate la UPU Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
19

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
33

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
197

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...