O tânără a furat țuică de pe taraba unui comerciant, de la Zilele Orașului

O tânără a furat țuică de pe taraba unui comerciant, de la Zilele Orașului
  În urma misiunii de asigurare a ordinii şi liniştii publice la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilelor oraşului Botoşani, care s-au desfăşurat în zona Pietonalului Unirii şi a Bulevardului Mihai Eminescu, lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani au aplicat 39 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 10000 de lei, fiind confiscate şi bunuri în valoare de 400 de lei.

  Sancţiunile au fost aplicate pentru încălcări ale legislaţiei privind faptele de tulburare ale ordinii şi liniştii publice ( adresare de injurii, provocare de scandal, refuz de legitimare), precum şi pentru neîndeplinirea condiţiilor prevăzute de lege în ceea ce priveşte comerţul stradal.

De asemenea, jandarmii au întocmit actele de sesizare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, unei femei în vârstă de 24 de ani, care, profitând de aglomeraţie şi de neatenţia unui vânzător, a sustras de pe taraba acestuia o sticlă de ţuică de prune, dar a fost depistată în scurt timp, în apropierea locului faptei.

Bunul sustras a fost restituit proprietarului, iar actele de sesizare vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, în vederea soluţionării.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
355

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
380

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
232

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...