O tanara a decedat in urma unui accident produs astazi in Catamarasti Deal!

O tanara a decedat in urma unui accident produs astazi in Catamarasti Deal!
O tanara de 24 de ani, angajata a unei firme de paza, a decedat la spital dupa ce a fost lovita de o masina. Accidentul a avut loc in aceasta dimineata, in Catamarasti Deal, iar tanara a fost surprinsa de un autoturism Dacia Logan, in timp ce traversa strada fara sa se asigure.

Accidentul a avut loc in jurul orei 07.00, in localitatea Catamarasti Deal. La volanul autoturismului taxi se afla un tanar de 23 de ani, care nu a mai putut evita impactul.

"Din primele cercetari, s-a stabilit ca tanara s-a angajat in traversarea strazii fara sa se asigure si a fost accidentata grav de un autoturism Logan. Avand in vedere ca victima a decedat, fata de sofer se efectueaza cercetari pentru ucidere din culpa", a sustinut inspectorul principal Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

La fata locului a ajuns imediat un echipaj de la Ambulanta, victima fiind preluata pentru a fi transportata la spital dar, din cauza leziunilor multimple suferite, ea a decedat cateva ore mai tarziu.

Politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
157

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
225

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
789

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...