O stradă prea îngustă, alcoolemia prea mare!

O stradă prea îngustă, alcoolemia prea mare!
În ziua de 15.07.2010, în jurul orei 14.10, poliţiştii botoşăneni au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe strada Vîlcele din municipiul Botoşani s-a produs un accident de circulaţie, în urma căruia au rezultat victime omeneşti.

La faţa locului poliţiştii au identificat conducătorul auto implicat în producerea accidentului, respectiv H. Cezar, din municipiul Botoşani, care a declarat că în timp ce se deplasa la volanul autoutilitarei marca Volkswagen Transporter pe strada Vîlcele, după ce a trecut pe lângă o femeie, a observat în oglinda retrovizoare că aceasta a căzut pe carosabil.

A oprit pentru a vedea ce s-a întâmplat şi, în timp ce efectua apelul 112, femeia respectivă a plecat într-o direcţie necunoscută.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind negativ. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior, în jurul orei 18.00, cadrele Spitalului Judeţean Botoşani au solicitat sprijinul poliţiştilor întrucât la secţia urgenţe se afla o femeie în stare de ebrietate, care avea un comportament recalcitrant.

Echipajul de poliţie care s-a deplasat la spital a identificat-o pe I. Veronica, de 49 de ani, din municipiul Botoşani, care a declarat că a fost victima unui accident rutier produs pe strada Vîlcele din municipiu.

Continuarea cercetărilor a stabilit faptul că în jurul orei 14.07, I. Veronica, aflându-se sub influenţa alcoolului, se deplasa pe partea carosabilă, împrejurare în care s-a dezechilibrat şi a fost acroşată de autoutilitara condusă de H. Cezar.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui I. Veronica, care a primit îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Botoşani, nefiind internată.

În jurul orei 18.40 victima a fost testată cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesteia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de H. Cezar se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluţie procedurală, informeaza comunicatul IPJ Botosani.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
108

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
235

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
56

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...