O școală fără ziduri, fără cancelarie și fără catalog!

O școală fără ziduri, fără cancelarie și fără catalog!
E timpul să te preocupi de viitorul tău! De ce? Pentru că viitorul tău este foarte aproape! Așa că: Informează-te la timp!; Informează-te corect!; Comunică eficient!; Stabilește parteneriate măcar pentru o zi, și află că "Școala altfel" va fi pentru o săptămână o școală pentru tine, o altfel de școală, una consacrată viitorului tău, o școală fără ziduri, fără cancelarie și fără catalog!
        
În Săptămâna altfel, respectiv 18 – 22 aprilie 2016, elevii Liceului Teoretic "Dr. Mihai Ciucă" din Săveni vor desfășura activități non-formale în companii și instituții și vor merge în shadowing în Centrul Universitar Iași - pentru a se informa la timp, și  corect, în legătură cu aspectele superioare ale profesiei dorite - la  Facultatea de Biologie, din cadrul UAIC Iași, Facultatea de Fizică, Facultatea de Informatică, Facultatea de Litere, la Universitatea de Medicină și Farmacie Gr. T. Popa Iași și la Universitatea  de Științe Agricole și Medicină Veterinară Ion Ionescu de la Brad Iași, însoțiți de profesorii lor: Cîrligeanu Cristian, Gorescu Carmen, Gavril Ana Maria.

Apreciat și susținut de elevi și profesori programul activităților extracurriculare, Job Shadow Day, a obținut Locul I pe țară la categoria consiliere și orientare în anul școlar 2015-2016, și foarte mulți profesori s-au implicat, și în acest an școlar, cu resurse mari de generozitate  în  acest proiect: Aciubotăriței Daniela, Mandache Monica, Cojocariu Georgiana, Tronciu Iulia, Vieriu Alexandra, Baciu Isabela, Chiorescu Cristina.

"Le mulțumim companiilor și instituțiilor pentru implicare și dăruire, și profesorilor pentru sprijinul acordat în derularea celui mai mare program internațional de orientare în carieră pentru elevi, aflat la a XIV-a ediţie în România"  (Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Armata a reușit să ocupe doar jumătate dintre locurile scoase la concurs: Proba fizică, cea mai dificilă!

astăzi, 08:35

Ministerul Apărării Naționale a publicat datele primei serii de recrutare-selecție a soldaților profesioniști în Armata României din acest an și 60% dintre posturile scoase la concu...

Iftime este recunoscător: ”M-a salvat Mailat, minunea asta de copil!” / ”Cu Andone și cu echipa asta mă luptam la orice loc!”

astăzi, 08:08
179

FC Botoșani a trecut de Dinamo, scor 2-1, după un meci nebun. Prima repriză a durat mai bine de o oră, iar în ea Dinamo și-a dat un autogol, a marcat de două ori, dar doar o reușită a fo...

Viața cruntă a unei bunici din Botoșani: ”Oamenii bolnavi nu merită să fie umiliți astfel!” (Foto)

astăzi, 07:42
437

Bătrâna are nevoie de alimente, scutece cu scai mărimea L, produse de igienă (mai ales șervețele umede), haine lejere din bumbac XL (mai ales pantaloni), un pat medical electric sau orice p...