O romanca, eroina in presa italiana!

O romanca, eroina in presa italiana!
A făcut scut cu propriul corp, reuşind să o salveze, dar a sfârşit sub roţile maşinii şi a fost târâtă aproape douăzeci de metri! Corina Toma, 52 de ani, îngrijitoarea unei italience bolnave de Alzheimer din Treviso, Italia, a fost internată în stare gravă la spital.
 

Presa italiană a numit-o pe româncă "îngrijitoarea eroină". Corina Toma o îngrijeşte de ce va timp pe F.G., de 62 de ani, bolnavă de Alzheimer, rezidentă la Treviso.
 
Pe 8 octombrie, în jurul orei 16.30, cele două femei făceau o plimbare. Au încercat să traverseze strada pe zebră, dar au fost lovite de o Kia Soul condusă de o femeie de 47 de ani, care a explicat Poliţiei municipale că nu şi-a dat seama de prezenţa celor două femei care încercau să traverseze strada, scrie gazetaromaneasca.com.
 
F.G. a căzut, împinsă de Corina Toma din faţa maşinii, în încercarea disperată de a o salva. Însă Corina nu a reuşit să evite impactul cu autoturismul şi a fost târâtă mai mulţi metri, înainte ca şoferiţa să oprească.
 
În câteva clipe la faţa locului au sosit oamenii de la 118. Starea femeii de 52 de ani a fost considerată extrem de gravă de către medici, care au dispus internarea acesteia la Neurochirurgie.
 
A fost supusă unei foarte delicate intervenţii chirurgicale şi încă nu este în afara pericolului. Femeia bolnavă de Alzheimer, pe care o îngrijea Corina Toma, este şi ea internată la spital, dar starea ei nu este gravă.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
14

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...

Daniel Haidarli și Marea Degustare de la Iași: O poveste despre devotament și profesionalism (galerie foto)

astăzi, 09:40
46

În lumea fascinantă a vinurilor și gastronomiei, câteva evenimente deosebite au strălucit recent în peisajul cultural și culinar al României, sub îndrumarea atentă a...

Concert de pricesne la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Concești!

astăzi, 09:34
31

Duminică, 28 aprilie, în biserica Parohiei „Nașterea Maicii Domnului” din Concești, Protopopiatul Darabani, județul Botoșani, a avut loc Concertul prepascal de pricesne și c&ac...