O româncă a îngrozit Italia: și-a ucis soţul alcoolist şi i-a înscenat sinuciderea!

O româncă a îngrozit Italia: și-a ucis soţul alcoolist şi i-a înscenat sinuciderea!
Şi-a ucis soţul alcoolist şi apoi a încercat să-i simuleze sinuciderea. Maria Bordea, de 26 de ani, soţia lui Dumitru Bordea, de 33 de ani, găsit mort pe 2 martie la Agugliano (Ancona) cu un cuţit înfipt în gât, a fost arestată de carabinierii de la Departamentul operativ din Ancona. Aceasta este acuzată de omor calificat.

Militarii s-au gândit într-un prim moment la o sinucidere pe baza indicaţiilor furnizate de femeie, însă apoi elementele reieşite în urma autopsiei au îndreptat anchetele pe altă pistă, reconstituindu-se întreaga poveste.

Conform gazetaromaneasca.com, pe 2 martie, femeia a chemat 112 şi 118 spunând că şi-a găsit soţul mort în bucătărie, dezbrăcat şi cu un cuţit înfipt în gât. Femeia a spus apoi militarilor că şi-a petrecut seara în casa unei prietene pentru că soţul băuse prea mult.

În urma autopsiei a reieşit că rănile victimei erau incompatibile cu ipoteza sinuciderii din cauza poziţiei şi direcţiei. În acel moment anchetele au fost continuate. Carabinerii au ajuns la soţie datorită interceptărilor telefonice.

Femeia a fost supusă în noaptea de 14 martie arestului cu acuzaţia de omor calificat şi a fost dusă la penitenciarul pentru femei Villa Castigi. "Ce-am făcut, ce-am făcut", astfel izbucnea Maria la telefon cu prietenii şi rudele după moartea soţului.

Cuplul avea un cadru familial foarte dificil şi epilogul este probabil rodul disperării: ambii muncitori şomeri, el de mai mult de trei ani şi ea îşi pierduse locul de muncă recent. Ambii părinţi în dificultatea de a-şi întreţine fetiţele de 3 şi 5 ani care acum au fost încredinţate rudelor. Bărbatul, pe lângă aceasta, deseori era beat şi recent, ca dovadă a acestui lucru, îi fusese suspendat permisul pentru conducere în stare de ebrietate.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biserica și școala, o șansă de dăinuire a satului românesc (Foto)

astăzi, 12:01
47

Privind astăzi satul românesc, descoperim un univers de tradiții și obiceiuri, ce respiră din ce în ce mai greu sub asaltul societății de consum, care contaminează fiecare fibră a ...

PSD Botoșani despre candidații cu afișaj ilegal: „E rușinos să le zâmbești alegătorilor de pe marile panouri ilegale”

astăzi, 11:42
55

PSD Botoșani are încredere că toate autoritățile competente în organizarea alegerilor vor lua toate măsurile necesare împotriva candidaților și formațiunilor politice care &i...

PSD Botoșani: Primarul Cosmin Andrei anunță Poliție Anti-Drog și programe de consiliere în școli pentru prevenirea consumului de droguri

astăzi, 10:06
55

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, consideră că prevenirea și combaterea consumului de droguri în rândul elevilor trebuie să fie o prioritate a viitoarei administrații mu...