O noua zi de distractie pentru pensionari la Revelionul organizat de Primarie - FOTO, VIDEO

O noua zi de distractie pentru pensionari la Revelionul organizat de Primarie - FOTO, VIDEO
Distractia a continuat si sambata pentru circa 800 de pensionari care au participat la Revelionul organizat de municipalitate. Daca vineri dupa amiaza petrecerea s-a tinut la restaurantele Europa si Maria, sambata dupa amiaza, pe langa cele doua localuri, pensionarii au petrecut si la Restaurantul Rares din Centrul Vechi.

Primarul Ovidiu Portariuc nu a stat departe de varstnici nici in cea de-a doua zi. La ora 16:00, acesta, impreuna cu cei doi viceprimari, Catalina Lupascu si Cosmin Andrei, dar si alaturi de deputatii Tamara Ciofu si Mihai Balta, a mers la Hotel Europa, unde a fost din nou asaltat de doamne cu imbratisari si pupaturi.

Edilul a trecut prin toate cele trei sali si nu a plecat pana nu a dansat o hora cu cei prezenti la petrecere. La ora 17:00 echipa primarului a mers la Restaurantul Rares, iar la final s-a oprit la Restaurantul Maria, unde s-a fotografiat cu doamnele si cu domnii si s-a prins si aici in hora cu acestia.

"In primul rand as vrea sa va multumesc ca ati raspuns invitatiei noastre. Vrea sa va spun LA MULTI ANI, multa sanatate si sa va bucurati de copii si de nepoti si vreau sa va asigur ca sunteti mereu in atentia noastra. In acest an vom mai inaugura doua cluburi ale seniorilor si va rog sa veniti la Primarie sa va inscrieti", a fost mesajul primarului pentru pensionari.

Botosanenii care au venit la aceasta petrecere, organizata de Primarie, s-au distrat pe cinste si si-au adus aminte de tinerete.



































































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
170

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
241

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
557

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...