O noua seara de proteste la Botosani cu flori uscate si poze de la Revolutie!VEZI care bugetari au iesit in strada

O noua seara de proteste la Botosani cu flori uscate si poze de la Revolutie!VEZI care bugetari au iesit in strada
Circa 30 de persoane s-au adunat pentru a noua seara consecutiv, in Piata Revolutiei, pentru a protesta impotriva Guvernului Boc si a presedintelui Traian Basescu.

Unul dintre protestatari a adus o vaza cu flori uscate, spunand ca asemenea florilor care s-au ofilit, asa a ajuns Romania de cand la conducerea tarii se afla Traian Basescu.

De asemenea, printre protestatari se afla si membri ai Asociatiei Revolutionarilor, care au adus cu ei poze de la Revolutie.




“Basescu unde esti? La furat inainte, la Unire inapoi. Demisia!, “Base ne vrem tara inapoi", “Basescu nu uita, Romania nu-i a ta", “Vrem un conducator, nu un dictator", “Armata e cu noi", “Bucuresti nu uita, Botosani e de partea ta", sunt doar cateva dintre mesajele protestatarilor botosaneni.






Oamenii spun ca vor iesi in strada pana cand vor pleca toti cei aflati acum la putere  si vor fi organizate alegeri anticipate, si spun ca demiterea unui singur ministru, respectiv cel de externe, nu rezolva absolut nimic.

UPDATE: 18.50. In Piata Revolutiei, la ora 18.30, se aflau circa 70 de persoane, printre acestea si angajati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani, care spun ca au venit sa protesteze in calitate de romani. 

Unii protestatari au dansat Hora Unirii.








 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
21

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
56

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...

„Blue Guardians”, amplu exercițiu de pregătire tactică organizat de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 12:51
49

În perioada 20-24 mai 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani va fi gazda unui amplu exercițiu de antrenament integrat al structurilor de intervenție și acțiuni speciale ale unit...