O nouă acțiune de colectare a deșeurilor la Botoșani! Vezi ce premii pot fi câștigate

O nouă acțiune de colectare a deșeurilor la Botoșani! Vezi ce premii pot fi câștigate
Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec împreună cu Primăria Municipiului Botoşani și Agenția pentru Protecția Mediului Botoșani organizează vineri şi sâmbătă, 14-15 iunie 2013, o nouă acţiune de colectare a deşeurilor electrice şi electronice (DEEE).

Implicate în această acţiune vor fi Cercul Protecţia Mediului şi Cercul de Orientare Turistică din cadrul Palatului Copiilor Botoşani.

Vineri, 14 iunie, se vor deschide 6 puncte provizorii de colectare în Botoșani, la care cetăţenii sunt aşteptaţi să depună deşeurile electrice între orele 10.00 şi 17.00.

Acestea vor fi amplasate în umătoarele locații:

1. Agenția pentru Protecția Mediului Botoșani (parcare - sediu)

2. Magazinul Elvila (parcare)

3. Piața Mare

4. Piața Mică

5. Str. George Enescu (capătul fostului tramvai 1)

6. Pasaj Pietonal Unirii

Acţiunea continuă şi sâmbătă, 15 iunie, în aceleaşi locaţii, în acelaşi interval orar.

Deșeurile voluminoase de echipamente electronice și electrocasnice beneficiază de preluarea gratuită de la domiciliu, de către organizatori.

Pentru programarea comenzilor de preluare, cetățenii au la dispoziție numerele de telefon 0765.622.140 şi 0721.023.521 care vor funcționa între 10-15 iunie, în intervalul orar 09.00-18.00.

Cetățenii care vor participa la acțiunea de colectare din Botoșani și vor depune aparate vechi sau uzate vor fi înscriși la o tombolă cu premii oferite de Albatros, Candy și Indesit. Locuitorii din Botoșani vor putea participa astfel câştiga unul dintre următoarele premii: 10 maşini de călcat marca Albatros, 3 boilere electrice de la Indesit, 2 cuptoare cu microunde Candy și 10 cafetiere marca Albatros.

Tragerea la sorţi a câştigătorilor va avea loc pe 15 iunie, ora 17.30, în faţa sediului Agenţiei pentru Protecţia Mediului Botoşani.

Din luna aprilie 2013 şi până în prezent au avut loc 6 acțiuni de colectare în judeţul Botoşani ce au vizat 30 de localități botoșănene.

Peste 7.800 kilograme de deşeuri de echipamente electrice şi electronice au fost colectate deja, în cadrul acestor acţiuni, de către Asociaţia RoRec.

“Revenim în Municipiul Botoşani având convingerea că locuitorii acestui oraş frumos nu se vor da înapoi de la a colecta selectiv deşeurile electrice, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător în care trăim.",  a declarat Cristian Oprea, manager regional al Asociaţiei RoRec.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
5

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
60

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...

„Arta, expresia sufletului”, expoziție a Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, la Muzeul de Etnografie Botoşani (Foto)

astăzi, 19:10
24

Artele vizuale (pictura, sculptura, gravura şi desenul) devin un instrument important de acordare a propriului eu creator la pulsul lumii contemporane, o descoperire a firescului ascuns în cuvi...