O lectie pentru nepoata: La 72 de ani, o botosaneanca si-a luat permisul de conducere!

O lectie pentru nepoata: La 72 de ani, o botosaneanca si-a luat permisul de conducere!
Nu are masina, nu si-a ridicat permisul de conducere de la Politie, dar si-a atins scopul: i-a dat o lectie nepoatei sale! O botosaneanca in varsta de 72 de ani, fosta invatatoare, a vrut sa ii demonstreze nepoatei sale ca, daca iti doresti ceva cu adevarat, poti obtine, indiferent de varsta!

Nepoata sa, studenta, s-a straduit doi ani sa obtina permisul de conducere, insa nu a reusit sa treaca de examenul de la sala.

Vazand acestea, bunica fetei s-a pus pe invatat, a facut scoala de soferi si, desi nu a luat permisul din prima, s-a ambitionat si nu s-a lasat pana nu a devenit soferita.

Femeia a obtinut permisul anul trecut, insa nu a venit niciodata sa il ridice, de altfel ea spunandu-le reprezentantilor Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor ca nu va conduce niciodata.

"Doamna respectiva a dat de patru ori sala si a luat cu 25 de puncte, a luat si traseul a doua oara, dar nu si-a ridicat permisul de conducere. Am intrebat-o de ce nu isi ridica permisul si mi-a spus ca nici nu are autoturism si nu doreste sa conduca. A vrut doar sa ii dea un exemplu nepoatei sale care nu a reusit timp de doi sa obtina punctajul pentru a trece proba de sala. Chiar am apreciat efortul dumneaei de a da o lectie nepoatei sale", a spus Danut Ciubotaru, seful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Botosani.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
228

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
276

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
184

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...