O isprava la betie l-ar putea costa libertatea!

O isprava la betie l-ar putea costa libertatea!
La data de 14.02.2012, poliţiştii Biroului Rutier – Poliţia municipiului Botoşani au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani faţă de T. Ionut-Alexandru, de 32 de ani, din comuna Mihai Eminescu, judeţul Botoşani.

Barbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie care s-a produs ca urmare a unei infracţiuni, fără încuviinţarea poliţiei.

În fapt, în seara de 11.02.2012, în jurul orei 20.45, T. Ionut-Alexandru, în timp ce se afla la volanul unui autoturism înmatriculat în Italia, rulând pe Calea Națională din municipiul Botoșani, pe fondul vitezei excesive și a stării de ebrietate, a pierdut controlul autoturismului, împrejurare în care a intrat în coliziune cu mai mulți stâlpi ce despart sensurile de mers, după care a părăsit locul accidentului.

În momentul depistării de către poliţişti, la scurt timp după producerea accidentului, a fost testat cu aparatul etilotest, reuzultatul indicând valoarea de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat; de asemenea, rezultatul analizării probelor biologice de sânge a fost de de 2,70 g/l alcool pur în sânge.

T. Ionut-Alexandru va fi prezentat astăzi, 15.02.2012, Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, cu propunere de arestare preventivă.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
50

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
70

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
31

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...