O hoaţă care tâlhărea bătrâni în Piaţa Centrală, reţinută de poliţişti!

O hoaţă care tâlhărea bătrâni în Piaţa Centrală, reţinută de poliţişti!
Suspectă de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, identificată de poliţişti şi cercetată în stare de reținere! Botoşăneanca de 37 de ani îşi făcea veacul în Piaţa Centrală a municipiului, ea alegându-şi victimele dintre bătrânii care nu se puteau apăra.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză de către polițiştii Biroului de Investigații Criminale – Poliţia municipiului Botoşani, aceştia au dispus începerea urmăririi penale față de B. E., de 37 de ani, din municipiul Botoşani, persoană cercetată sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tâlhărie.

Pe 5 septembrie, în jurul orei 12.30, în timp ce se afla în Piaţa Centrală din municipiul Botoșani, suspecta i-a sustras părţii vătămate A. A., de de 72 ani, din comuna Unţeni, județul Botoşani, dintr-o geantă pe care o purta pe umăr, un portofel în care avea suma de 14 lei, iar pentru a-şi asigura scăparea şi păstrarea bunului sustras, a lovit-o pe partea vătămată cu o geantă în zona capului şi a corpului, cauzându-i leziuni ce necesita pentru vindecare 3-4 zile de îngrijiri medicale.

B. E. mai era cercetată într-o cauză penală instrumentată de poliţişti, fiind suspectată şi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat constând în aceea că în ziua de 06.07.2011, în jurul orei 09.20, în timp ce se afla în Piaţa Centrală din municipiul Botoșani, după o înţelegere prealabilă cu suspecta R. L. din municipiul Botoşani şi ajutată de către aceasta, i-a sustras lui L. D., de 82 ani, din orașul Bucecea, din buzunarul hainei cu care era îmbrăcat, suma de 802 lei, prejudiciul fiind recuperat.

Ieri, faţă de B. E. s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore în arestul I.P.J. Botoșani, urmând ca astăzi, 07.09.2011, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și sesizare a instanței de judecată în vederea luării față de aceasta a măsurii procesuale a arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
66

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
325

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
475

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...