O femeie a ajuns la spital după ce căruța în care se afla s-a răsturnat!

Polițiștii au preluat cazul și continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului și aplicarea măsurilor procedurale.

O femeie a ajuns la spital după ce căruța în care se afla s-a răsturnat!

Evenimentul rutier a fost anunțat printr-un apel la Serviciul 112. Accidentul s-a petrecut în comuna Șendriceni, satul Gherghel.

Din primele cercetări, se pare că unei căruțe i s-a desprins un articol de înhămare, iar căruțașul a pierdut cotrolul atelajului. Căruța s-a răsturnat în afara părții carosabile, din impact rezultând o victimă, o femeie în vârstă de 72 de ani, pasageră în atelaj, scrie Dorohoinews.

La locul accidentului s-au deplasat polițiștii și o ambulanță din cadrul SAJ Dorohoi. Echipajul medical a preluat victima și a transportat-o la Spitalul Municipal Dorohoi pentru investigații amănunțite.

Căruțașul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. Polițiștii au preluat cazul și continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului și aplicarea măsurilor procedurale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acțiune de amploare a polițiștilor pentru prevenirea infracțiunilor silvice!

astăzi, 20:12
24

Astfel, aproximativ 60 de forțe de ordine au fost angrenate în activitățile desfășurate pe raza întregului județ, fiind vizați transportatorii de material lemnos care nu respectă p...

ITM în control: amenzi de aproape 100.000 de lei pentru angajatorii care nu respectă legea!

astăzi, 18:50
67

Au fost constatate 115 deficienţe, pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 13 sancţiuni contravenționale, din care 6 avertismente și 7 amenzi în valoare totală de...

Invitatul de la Știri: Doctor Dănuț Panaitescu, medic UPU-SMURD la Botoșani! (video)

astăzi, 18:00
115

Vara este perioada mult așteptată nu doar de cei mici pentru că intră în vacanța mare, dar și de adulți, deoarece vine sezonul concediilor. Din păcate, în sezonul estival se î...