O dorohoianca s-a aruncat de la etajul IV!

O dorohoianca s-a aruncat de la etajul IV!
O tanara in varsta de 20 de ani s-a aruncat, duminica seara, de la etajul IV al unui bloc de pe strada Stefan cel Mare, din municipiul Dorohoi.
 
Nicoleta V. venise in vizita la un barbat in varsta de 37 de ani, Laurentiu P., pe care il cunostea de mai mult timp si cu care se pare ca avea o relatie.

La un moment dat, tanara a vorbit la telefon, iar barbatul a devenit gelos, moment in care intre cei doi a izbucnit un scandal.

El i-a tras o palma fetei, iar ea pentru a se apara a pus mana pe o bata si l-a lovit in cap, spargandu-i capul.

Barbatul a mers la baie sa se spele, iar fata a intrat in panica si s-a aruncat de la etaj.

In cadere, ea s-a agatat cu mainile de sarmele de rufe de la etajul III, iar martorii au sunat de urgenta la 112 si un echipaj de Politie ajuns la fata locului a reusit sa o salveze pe fata.

Oamenii legii au deschis o ancheta in acest caz.

"Continuam cercetarile cu privire la acest eveniment, pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat", a declarat Daniela Gheorghiescu, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

 





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii participanți la olimpiadele internaționale vor susține mâine prima probă a Bacalaureatului!

Luni, 20 Mai 2024
74

Proba obligatorie a profilului, Matematică sau Istorie, se va desfășura pe 22 mai. În data de 23 mai are loc proba la alegere a profilului și specializării, iar elevii care învață &...

Prognoza meteo pentru perioada următoare: Când vine vara și unde vor fi vijelii!

Luni, 20 Mai 2024
214

Meteorologii anunță că, în perioada imediat următoare, temperaturile vor fi în creștere, dar ne așteaptă și episoade cu ploi, vijelii, grindină și vânt intens.20 - 27 m...

Armata Română organizează o nouă campanie de recrutare rezerviști voluntari!

Luni, 20 Mai 2024
109

Sunt disponibile 4.936 de locuri de rezervişti voluntari (ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri, gradaţi şi soldaţi) în unităţi militare de pe întregul teritoriu naţional.&rd...