O botosaneanca a donat sinistratilor colectia de papusi a fiicei sale!

O botosaneanca a donat sinistratilor colectia de papusi a fiicei sale!

 Poate o fetita are nevoie sa se joace, spune Coca Colbea  

Botosanenii sunt solidari cu sinistratii! In punctul de colectare din curtea Cercului Militar Botosani au venit pana miercuri la amiaza aproape 230 de botosaneni cu donatii pentru sinistrati, oferind atat imbracaminte, incaltaminte, alimente neperisabile, cat si jucarii pentru copii.

Printre multitudinea de haine pe care le-a adus miercuri o femeie din municipiul Botosani, s-a aflat si o sacosa cu papusi, chiar si o papusa de portelan din Olanda, jucarii ramase de la fata femeii.



"Fata mea are acum 30 de ani si am zis ca aduc intreaga ei colectie de papusi pe care a lasat-o acasa, aici, la ajutoarele pentru sinistrati, poate are nevoie de ele o fetita ca sa se joace", a spus Coca Colbea.

La cortul Armatei amplasat in curtea Cercului Militar de o saptamana de zile, oamenii vin si intreaba de ce este nevoie mai mare pentru sinistrati.

"La interventia Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, Ministerul Apararii asigura punctul de colectare pentru ajutoarele pentru sinistrati. Cortul este amplasat in Curtea Cercului Militar de o saptamana si are program non-stop. Pana acum am primit produse textile, alimente neperisabile si 50 lei de la o persoana. Ieri au fost transportate toate ajutoarele primite pana acum, ceea ce se vede acum in cort este numai de astazi", a precizat Elena Cuciureanu, ofiter de serviciu la punctul de colectare ajutoare.
 



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
156

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
303

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
70

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...