O bătrână a murit, într-un apartament din care ieşea fum! Joi a suferit o interventie chirurgicala - FOTO, VIDEO
INCENDIU!

O bătrână a murit, într-un apartament din care ieşea fum! Joi a suferit o interventie chirurgicala - FOTO, VIDEO
Locatarii unui imobil de pe strada Primăverii, vizavi de Tex, au sunat vineri după-amiază la 112 şi au anuntat că dintr-un apartament situat la etajul doi iese fum, iar la uşă nu răspunde nimeni, vecinii precizand ca este posibil ca o persoană să fie în interior.

La faţa locului a ajuns un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani cu o autospecială cu spumă, precum şi un echipaj SMURD.

Pompierii militari au pătruns în apartament prin balcon, iar în interior au găsit o femeie în vârstă de 68 de ani, care se află în stop cardio-respirator. Pompierii au solicitat intervenţia unui echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă cu medic, care în scurt timp a ajuns la fata locului.

Din primele informaţii, fumul gros care ieşea din apartament a fost produs de o oală ce se afla pe aragaz, iar atunci când pompierii au intrat în locuinţă au găsit-o pe bătrână căzută în bucătărie.

Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, ulterior victima fiind transportată la Unitatea de Primire Urgenţe.

La scurt timp după ce a ajuns la UPU, medicii au declarat decesul femeii în vârstă de 68 de ani.

"Am fost solicitati pentru o victima in varsta de 68 de ani, de sex feminin, care prezenta un stop cardio-respirator posibil de pe urma intoxicarii cu monoxid de carbon. I s-au inceput manevrele de resuscitare, care au continuat la spital, insa fara niciun rezultat. Este posibil sa fi intrat in stop cardio-respirator din cauze medicale, inainte ca fumul sa fie in apartament, pentru ca suferia de diabet, iar ieri a fost operata la un deget din aceasta cauza", a declarat medicul Cristian Simionescu, din cadrul SJA Botosani.











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lovitură grea pentru FC Botoșani: Ce pedeapsă a primit Andone după meciul cu Dinamo!

astăzi, 08:34
31

Antrenorul FC Botoșani a primit două etape de suspendare după scandalul din meciul cu Dinamo.Antrenorul Bogdan Andone a fost nemulțumit de arbitrajul lui George Găman și a cedat nervos &icir...

A trecut la cele veșnice maica cea ”rugătoare și foarte râvnitoare” (Foto)

astăzi, 08:11
109

S-a stins Maica Epraxia, originară din Dorohoi, ”cea tare în credință și cu multă nădejde în Hristos Domnul”.Avea 83 de ani. A avut o viață frumoasă și înc...

Calendar ortodox: Îl cinstim astăzi pe Sf. Ap. Simeon, rudenia Domnului, Episcopul Ierusalimului

astăzi, 08:00
12

Sfântul Simeon (†107) era fiu al lui Cleopa, fratele bun al lui Iosif, logodnicul Fecioarei Maria, după cum mărturisesc scriitorii Eusebiu de Cezareea, Gheorghe Chedrin şi Nichifor Xan...