NUNTA-N CARTIER: Petre Roman se casatoreste cu botosaneanca Silvia Chifiriuc!

NUNTA-N CARTIER: Petre Roman se casatoreste cu botosaneanca Silvia Chifiriuc!

 SILVIA CHIFIRIUC si PETRE ROMAN  

Petre Roman si Silvia Chifiriuc, in prezent insarcinata, au decis sa se casatoreasca. Fostul premier a stabilit data si locatia nuntii, dar nu le-a comunicat nici apropiatilor, ca sa nu afle si ziaristii.

Niciuna dintre fiicele lui Roman nu se gaseste pe lista invitatilor, scrie Cancan.

Oana Roman sustine ca nu stie nimic de nunta tatalui sau si crede ca e doar o gluma.

Pe de alta parte, Mioara Roman, fosta sotie a premierului, crede ca "Petre se hraneste cu resturi de la altii! Imi pare foarte rau ca un om de calibrul lui sa-si termine viata asa. El e o mare personalitate, un adevarat savant, un om destept, dar, ca oricare mare personalitate, are si fisuri. Ce pot sa zic e ca are gusturi proaste la femei. Eu sunt singura femeie frumoasa din viata lui, exceptia care confirma regula. Sunt o doamna si nu vreau sa ma cobor la nivelul unei anumite femei!".

Silvia Agapia Chifiriuc s-a nascut la Saveni, in judetul Botosani, si s-a lansat in muzica in anii 90. Ea a debutat pe piata cu albumul O pisica indragostita.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalul Luminilor organizat în două localități din Botoșani! (foto)

astăzi, 09:19
7

Evenimentul „Festivalul Luminilor” se află la prima ediție, fiind organizat de Asociația „Arlechino Moldova” în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) d...

Botoșăneanul Emanuel Barica, moment colosal în prima semifinală la Românii au talent: Tu, pictând, te vindeci pe tine!” (Video)

astăzi, 08:38
74

Jurații și-au arătat aprecierea pentru momentul oferit de Emanuel Barica. De altfel, în urma evoluției de vineri seara, Emanuel Barica s-a calificat în Finala ”Românii au t...

Lucian Trufin: „Soluția pentru a ține tinerii în Botoșani e să îi învățăm o meserie bine plătită, după modelul școlii de meserii de la Vlăsinești”

astăzi, 08:30
17

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani consideră că cel mai eficient mod pentru a-i determina pe tineri să nu mai plece la muncă în străinătate sa...