Festival Folcloric pentru copiii si tinerii cu dizabilitati

Festival Folcloric pentru copiii si tinerii cu dizabilitati
Asociatia IHTIS, care activeaza in Bucuresti sub presedintia botosanencei Mihaela Mihaescu, anunta copiii si tinerii cu dizabilitati fizice, cu varsta maxima 20 de ani, care pot interpreta doua melodii populare vocal sau instrumental, ca sunt asteptati sa se inscrie la Festivalul Folcloric ce se va desfasura la Constanta, in perioada 16 – 20 iunie 2009. Se asigura cazare si masa.

Asociatia Ihtis are traditie in organizarea manifestarilor de acest gen.

De curand, asociatia a fost premiata in cadrul Galei Societatii Civile, obtinand Mentiune la Sectiunea Servicii sociale pentru categorii defavorizate si Premiul al III-lea, la Sectiunea Buget–Eficienta.

"Acest premiu dovedeste ca societatea ne percepe asa cum ii aratam noi ca suntem – adica resursa in societate", a rostit in momentul decernarii diplomei Mihaela Mihaescu, presedinta Asociatiei Ihtis.

Informatii suplimentare obtineti accesand adresa michi_mihaescu@yahoo.com sau la numarul de telefon al redactiei Stiri Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalul Luminilor organizat în două localități din Botoșani! (foto)

astăzi, 09:19
9

Evenimentul „Festivalul Luminilor” se află la prima ediție, fiind organizat de Asociația „Arlechino Moldova” în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) d...

Botoșăneanul Emanuel Barica, moment colosal în prima semifinală la Românii au talent: Tu, pictând, te vindeci pe tine!” (Video)

astăzi, 08:38
75

Jurații și-au arătat aprecierea pentru momentul oferit de Emanuel Barica. De altfel, în urma evoluției de vineri seara, Emanuel Barica s-a calificat în Finala ”Românii au t...

Lucian Trufin: „Soluția pentru a ține tinerii în Botoșani e să îi învățăm o meserie bine plătită, după modelul școlii de meserii de la Vlăsinești”

astăzi, 08:30
17

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani consideră că cel mai eficient mod pentru a-i determina pe tineri să nu mai plece la muncă în străinătate sa...