Numere de telefon la Prefectura Botoșani pentru nelămuriri legate de alegeri! (Video)

Alegerile parlamentare și prezidențiale se apropie cu pași repezi.

Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, a anunțat în cadrul conferinței de presă săptămânale faptul că la nivelul Instituției Prefectului a județului Botoșani există patru numere de telefon la care oamenii pot suna pentru nelămuriri legate de desfășurarea alegerilor.

Prefectul Dan Nechifor a mai spus că aceste numere vor fi făcute publice după data de 25 octombrie și tot atunci vor fi afișate secțiile de votare.

„O să pun la dispoziție patru numere de telefon ale personalului tehnic auxiliar din cadrul Instituției Prefectului. Noi facem și permanență la sediul Instituției Prefectului pe toată perioada desfășurării alegerilor. Sunt și publice, dar vom comunica în acest sens după 25 octombrie. Tot atunci vom anunța și care sunt secțiile de votare”, a declarat Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani.

Primul tur al alegerilor prezidențiale are loc pe 24 noiembrie, iar cel de-al doilea va fi pe 8 decembrie. Alegerile parlamentare vor avea loc pe 1 decembrie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Sute de credincioși botoșăneni s-au închinat Sfintei Parascheva! (Foto, Video)

astăzi, 11:09

În timp ce la Iași zeci de mii de credincioși o sărbătoresc pe Sfânta Cuvioasă Parascheva, și la Botoșani câteva sute de cetățeni au așteptat la rând pentru a se &ici...

Ce spune prefectul Dan Nechifor despre activitatea forțelor de ordine în Centrul Istoric: „Trebuie să ținem cont de...” (Video)

Friday, 11 October 2024

Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, are aproape o lună de când a depus jurământul de credință pentru această funcție. Venirea sa la conducerea Instituției Prefectului a ju...

Bani de la Guvern pentru primăriile din Botoșani! Prefect: „Este o veste bună...” (Video)

Friday, 11 October 2024

Unitățile administrativ teritoriale din țară și din județul Botoșani pot primi bani de la Guvern pentru plățile restante către constructorii cu care derulează investiții prin PNRR sau Angh...