NU SE LASĂ: "Naşul", reclamat la CNA de Gabi Firea!

NU SE LASĂ: "Naşul", reclamat la CNA de Gabi Firea!

GABRIELA VRANCEANU FIREA

Gabriela Firea a sesizat Consiliul National al Audiovizualului cu privire la emisiunea "Nasul" din 1 iunie de postul B1 TV, in care deputatul PD-L Cristian Boureanu si moderatorul Radu Moraru i-au lezat "imaginea si onoarea".

CNA va analiza in sedinta de astazi sesizarea cu privire la emisiunea "Nasul" din 1 iunie.

In sesizare se mai spune ca numitul Cristian Boureanu a facut in emisiunea de la postul B1 TV afirmatii precum: "Puteam sa o intreb (pe Gabriela Vranceanu Firea) daca a baut, daca s-a drogat", fara ca moderatorul sa reactioneze.

Boureanu a mai spus ca "intrebarea cu amantul mi-a venit asa, din ce am citit prin presa, in 15 ani". Aceasta afirmatie arata, potrivit sesizarii remise CNA, "premeditarea faptelor".

"Din nou, moderatorul nu a intervenit. Nu au existat probe, dovezi, marturii care sa ateste ca doamna Firea ar fi fost suspectata a avea o relatie extraconjugala, nici cat a fost casatorita, 17 ani, cu regretatul ei sot, Rasvan Firea, si nici in prezent", se mai arata in sesizarea transmisa CNA.

Aceasta vine dupa ce membrii Consiliului au amendat, pe 3 iunie, postul Antena 3 cu 18.000 de lei, pentru "Stirea Zilei" difuzata pe 31 mai. Vicepresedintele PD-L Cristian Boureanu si Gabriela Vranceanu Firea s-au certat atunci in direct, scrie ziare.com.

Disputa intre cei doi a culminat cu jigniri reciproce dintre cele mai grave si amenintari cu procese. Membrii CNA au considerat atunci ca moderatoarea "a pierdut controlul emisiunii".

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
244

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
106

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
118

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...