Nu s-a trezit din betie - Educatoarea de la Gradinita 22 nu s-a prezentat marti la serviciu!

Educatoarea de la Gradinita 22, care in prima zi a anului scolar s-a prezentat la serviciu in stare de ebrietate, a absentat marti de la program. In cazul in care educatoarea Maria Roman nu se prezinta nici miercuri la serviciu, aceasta risca desfacerea contractului de munca.

"Nici astazi nu s-a prezentat la serviciu, iar potrivit legii, daca trei zile consecutiv nu te prezinti la serviciu, se poate desface contractul de munca. Noi nu ne dorim asa ceva, am prefera sa se pensioneze pe caz de boala, pentru ca asa ar fi cel mai bine pentru toata lumea", a declarat Ada Macovei, inspectorul general al ISJ Botosani.

Asa cum a precizat si ieri luni sefa ISJ Botosani, acesta nu este un caz izolat in judet. Potrivit Adei Macovei, a fost depistat si un secretar la Scoala din Ungureni, care se afla sub influenta bauturilor alcoolice la locul de munca, un invatator la Scoala de la Schit Oraseni, Cristesti, un ingrijitor la Scoala Dersca, barbatul suferind de probleme psihice si tulburari comportamentale, precum si un cadru didactic la Flamanzi.

"Voi face o solicitare la toti directorii de scoli sa transmita doctorilor care evalueaza starea cadrelor didactice, sa fie mai atenti la eliberarea avizului medical, ca sa nu se mai intample astfel de incidente", a spus Ada Macovei, inspector general in cadrul ISJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
143

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
229

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
101

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...