Nu i-a ieșit cu Spirit Civic, încearcă cu Solidaritatea. "Îi voi ruga pe consilierii PNL să..."

Nu i-a ieșit cu Spirit Civic, încearcă cu Solidaritatea. "Îi voi ruga pe consilierii PNL să..."
După ce nu a reușit să îi convingă pe consilierii locali să fie de acord cu înființarea Fundației Spirit Civic, primarul Ovidiu Portariuc vine cu o nouă propunere în plenul Consiliului Local, în ședința ordinară de joi. Edilul dorește înființarea Fundației Solidaritatea.

Portariuc spune că scopul acestei fundații va fi de ajutorare a botoșănenilor aflați în nevoie sau în suferință.

“M-am gândit că poate nu le place denumirea fundației domnilor consilieri și încercăm să le aducem încă o data în atenție necesitatea înființării unei asemenea fundații. Chiar îi voi ruga pe domniile lor să facă numirile în conducerea acestei fundații pentru că principala acuză a fost atunci că se fac numiri politice. Îi așteptăm pe dumnealor să vină cu o listă de propuneri, pot fi și membri PNL, pentru că important este obiectivul acestei fundații dacă vom reuși să ajutăm copii care nu pot merge la școală, familii cu foarte mulți copii care nu au cu ce să îi întrețină, bătrâni, oameni bolnavi aflați în ultimă fază. Vorbim de niște cazuri sociale care cred eu că trebuie să stea în atenția unei comunități. Dacă domniile lor consideră că nu e prioritate vor respinge din nou acest proiect", a explicat primarul.

Edilul a mai spus că prin intermediul acestei fundații pot fi atrase sponsorizări de la persoane private pentru ajutorarea cazurilor sociale, iar dacă aleșii municipali vor fi de acord cu înființarea acesteia Portariuc a anunțat că va fi primul care va contribui cu o sumă de bani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
291

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
336

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
276

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...