Nu e glumă! În România a fost înființat Partidul Proștilor

Un bărbat cu simţul umorului din Iaşi a înfiinţat "Partidul Proştilor". Înregistrarea la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci l-a costat pe bărbat aproximativ 1.500 de lei.

Ideea unui partid al proştilor i-a venit lui Cezar Popescu în urmă cu mulţi ani, într-o discuţie cu prietenii lui. Anul acesta, bărbatul a decis să meargă cu gluma mai departe şi să înregistreze marca.

"Ce nu face omul pentru plăcerea lui? Eu am înregistrat brand-ul la OSIM sub denumirea "Partidul Proştilor", dar numai la trei clase. El nu este un partid, acum. Poate îl vom face. Deocamdată este un partid cu tentă umoristică", a explicat Cezar Popescu, fondator "Partidul Proștilor".

Cu umor primesc şi ieşenii vestea că a fost înregistrat un Partid al Proştilor. "Dacă am ajuns să înregistrăm "Partidul Proștilor", pe când "Partidul Nebunilor"? Şi să vedeţi cum se fac două partide".

Sub numele "Partidul Proştilor", membrii pot să difuzeze programe radio-tv numai cu caracter umoristic, dar şi să organizeze activităţi sportive şi culturale.

Marca "Partidul Proştilor" a fost înregistrată pentru o perioadă de nouă ani, relatează Digi24.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...