Nu e banc: Cum coboară un botoşănean de la etajul patru, când nu îşi găseşte cheile de la casă!

Bărbatul în vârstă de 48 de ani, din municipiul Botoşani, care duminică dimineaţă a căzut de la etajul patru al apartamentului în care locuieşte pe strada Primăverii, a reuşit să le povestească oamenilor legii de ce a ajuns în zorii zilei pe terasa restaurantului Suceava.

Eugen N. locuieşte singur în apartamentul mamei sale, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică a consumat băuturi alcoolice.

Spre dimineaţă a vrut să iasă la plimbare, însă nu a găsit cheile de la uşa de la intrarea în apartament, şi cum a vrut neapărat să iasă afară, s-a gândit că poate să o facă fără probleme pe geam.

Bărbatul a legat două perdele, după care s-a urcat pe pervaz şi s-a prins de acestea, dar pânza s-a rupt, acesta căzând pe terasa restaurantului.

O vecină a fost cea care a auzit zgomotul şi a sunat la 112, botoşăneanul fiind transportat la spital, unde a rămas internat.

Vezi si Salt în gol de la etajul patru pe terasa unui restaurant! FOTO
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

Saturday, 5 October 2024

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

Saturday, 5 October 2024

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

Saturday, 5 October 2024

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...