NU diplomelor fara valoare!

Uniunea Nationala a Studentilor din Romania a lansat marti campania intitulata "Nu diplomelor fara valoare - invatamant de calitate", proiectata sa se desfasoare pe o durata de trei luni.

Campania este indreptata impotriva universitatilor particulare care, dupa cum sustin liderii UNSR, "emit diplome fara valoare".
 

Uniunea Nationala a Studentilor din Romania (UNSR) a anuntat ca acorda Ministerului Educatiei trei luni pentru demararea unei actiuni de ierarhizare a programelor de studii universitare, atat de la institutiile de stat, cat si de la cele private, potrivit NewsIn.

Daca actiunea de ierarhizare nu va fi demarata, studentii spun ca vor incepe sa picheteze, din toamna, sediile autoritatilor responsabile de invatamantul superior.

UNSR a trimis o scrisoare deschisa catre mai multe institutii care se ocupa de invatamantul superior, pentru a cere ierarhizarea universitatilor dupa programele de studii.

Vrem sa se faca o ierarhie a programelor de studii, pentru a se sti unde se preda cel mai bine Medicina, unde Dreptul, iar in aceasta ierarhie trebuie sa intre si universitatile particulare, a explicat vicepresedintele UNSR, Doru Iamandi, potrivit NewsIn.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...