Nova Apaserv nu a scapat de rau-platnici!

Nova Apaserv nu a scapat de rau-platnici!
Reprezentantii societatii Nova Apaserv sustin ca se confrunta in continuare cu cazuri de restantieri la plata facturilor la apa si canal, insa numarul acestora este mult mai mic, comparativ cu debitorii vechiului operator Apa Grup.

Cel mai mare restantier la ora actuala este un botosanean care a acumulat datorii de 700 de lei, acesta neplatind nicio factura in ultimele sase luni, de cand s-a infiintat noul operator de apa.

Reprezentantii Nova Apaserv sustin ca acesta este un caz extrem, insa recunosc ca sunt si alti consumatori pentru care au fost trimise somatii de plata, pentru sume mai mici.

“Pana acum, cea mai mare restanta este de 700 de lei, suma care a fost acumulta in sase luni. Probabil este un consumator care locuieste la casa. Incasarile sunt mult mai bune decat atunci cand facturarea se facea de catre Apa Grup", a declarat Albert Tanase, purtator de cuvant Nova Apaserv.

Pentru a nu se ajunge in situatia de a se acumula datorii uriase, asa cum s-a intamplat la vechiul operator de apa, Nova Apaserv a adoptat o politica mult mai stricta vizavi de rau-platnici.

“Noi am adoptat acum o politica si am pus scadenta facturii la 45 de zile. Daca in a 46-a zi nu se plateste, intrerupem apa, indiferent de cine este vorba. La condominiu nu putem intrerupe alimentarea cu apa, pentru ca nu ne permite regulamentul", a spus Maricel Georgescu, director Nova Apaserv.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
634

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
173

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
453

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...