Nova Apaserv îşi mută sediul! Vezi unde

    Birourile societăţii Nova Apaserv, care în prezent funcţionează într-un imobil de pe strada Pacea, vor fi mutate în cel mai scurt timp într-o altă clădire.

 Din variantele analizate până acum de şefii operatorului de apă cea mai potrivită este clădirea de la Tratoria, dat fiind că este situată în zona centrală a municipiului. Chiria va fi de circa 5.000 de euro pe lună.

Din câte ştiu eu, acum se fac hârtiile şi contractul ar urma să fie încheiat cu Tratoria pentru că e mai aproape aici şi condiţiile sunt foarte bune şi la un preţ foarte bun. Acum se fac hârtiile şi se amenajează clădirea, a declarat Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean. 

Consiliul Judeţean va prelua trei sferturi din imobil cu excepţia ultimului etaj, unde funcţionează o sală de sport.

  Numai sala de sport de la ultimul etaj rămâne restul luăm noi tot şi o să facem cu lift, semideschis, să vedem funcţionarii cum lucrează să nu mai stea ascunşi prin birouri. Avem jos arhivă unde să punem documentele, noi la CJ nu avem unde să le punem toate, este una la subsol cu uşi blindate, cu rafturi, a mai spus preşedintele CJ.

La noi sediu va fi deschis şi un ghişeu pentru plata facturilor, urmând a fi menţinut şi punctul de lucru din Bulevardul Mihai Eminescu.

Nova Apaserv este nevoită să îşi mute birourile din imobilul de pe strada Pacea întrucât acesta a fost scos la vânzare de proprietar.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concluzia lui Liviu Ciobotariu, după Dinamo - FC Botoșani 2-2!

astăzi, 08:18

Pentru „Câinii Roșii” au marcat Astrit Selmani (minutul 28) și Dennis Politic (minutul 71), în timp ce pentru moldoveni au înscris Lorand Fulop (minutul 77) și Eduard ...

Calendar Ortodox: Cinstim astăzi Sf. Cuv. Hariton Mărturisitorul; Sf. Proroc Baruh; Sf. Cuv. Neofit Zăvorâtul din Cipru

astăzi, 08:00

A fost prins în timpul împăratului Aurelian (270-275), supus supliciilor şi întemniţat. Pentru că a avut curajul să-i înfrunte pe păgâni şi pentru că a mărturisi...

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu“ Botoșani organizează concurs de creație literară! (foto)

Friday, 27 September 2024

Lucrările pot fi trimise pe adresa de e-mail: lecturabjme@gmail.com sau pot fi depuse la Sala de Lectură a Bibiotecii, sediul central din Calea Națională, nr. 64. Termenul limită de predare es...