Nova Apaserv anunță lucrări pe Pietonalul Unirii, sute de botoșăneni rămân miercuri fără apă

Cosumatorii din zonele afectate sunt îndemnați să își facă rezervele de apă necesare.

Nova Apaserv anunță lucrări pe Pietonalul Unirii, sute de botoșăneni rămân miercuri fără apă

Nova Apaserv Botoșani anunță întreruperea furnizării apei miercuri, 15 noiembrie 2023, în intervalul orar 9.00 – 14.00, pentru executarea unor lucrări într-un cămin de vane situat pe Pietonalul Unirii.

Afectaţi de oprirea apei sunt utilizatorii din municipiul Botoşani ce locuiesc în imobilele situate pe străzile Unirii, Piața Revoluției, Cuza Vodă, Marchian (de la intersecția străzii Cuza Vodă până în Calea Națională), Calea Națională (de la Biblioteca Județeană până la fostul Restaurant Select).

”Pentru evitarea disconfortului cauzat de lipsa apei, rugăm utilizatorii afectați să-şi constituie rezervele de apă necesare”, transmit reprezentanții Nova Apaserv Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani: Comuna-model la asistență socială, oferă servicii gratuite pentru bătrâni și copii. „Doamne, ce bucuroși erau să ne vadă!”

astăzi, 09:02
17

Comuna Vârful Câmpului, situată administrativ în județul Botoșani, se află la granița dintre Moldova și Bucovina, dar și aproape de frontiera României cu Ucraina. Este o...

”Principiul incertitudinii”, filmul ”bazat pe fizică și pe actori”, a ajuns la Botoșani! (Foto)

astăzi, 08:29
44

Cinematograful ”Unirea”, amfitrionul proiecțiilor de gală din Botoșani, a reunit cinefilii, și nu numai, la avanpremiera filmului  ”Principiul incertitudinii”.O ce...

Teritoriul României se micșorează: Aproape un hectar dispare în fiecare an. Județele Botoșani și Galați, cele mai afectate!

astăzi, 08:06
93

România se confruntă cu o problemă gravă legată de pierderea terenului, cauzată în principal de acțiunea de eroziune a râului Prut. Acesta „mușcă” permanent din m...