A încercat să îi păcălească pe polițiști, dosarul penal l-a trezit la realitate!

Un botoșănean este cercetat de polițiști pentru comiterea a două infracțiuni rutiere.

A încercat să îi păcălească pe polițiști, dosarul penal l-a trezit la realitate!

În cursul zilei de 12 noiembrie, în jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au oprit un bărbat de 33 de ani, din județul Botoșani, care se afla la volanul unei autoutilitare pe Drumul Județean 194 A, în localitatea Porumbești.

În urma solicitării de verificare a documentelor, bărbatul le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere ce pare a fi eliberat de către autoritățile din Spania, existând suspiciuni în privința autenticității acestuia.

Totodată, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, care să fie eliberat de statul român.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și uz de fals.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani: Comuna-model la asistență socială, oferă servicii gratuite pentru bătrâni și copii. „Doamne, ce bucuroși erau să ne vadă!”

astăzi, 09:02
48

Comuna Vârful Câmpului, situată administrativ în județul Botoșani, se află la granița dintre Moldova și Bucovina, dar și aproape de frontiera României cu Ucraina. Este o...

”Principiul incertitudinii”, filmul ”bazat pe fizică și pe actori”, a ajuns la Botoșani! (Foto)

astăzi, 08:29
60

Cinematograful ”Unirea”, amfitrionul proiecțiilor de gală din Botoșani, a reunit cinefilii, și nu numai, la avanpremiera filmului  ”Principiul incertitudinii”.O ce...

Teritoriul României se micșorează: Aproape un hectar dispare în fiecare an. Județele Botoșani și Galați, cele mai afectate!

astăzi, 08:06
106

România se confruntă cu o problemă gravă legată de pierderea terenului, cauzată în principal de acțiunea de eroziune a râului Prut. Acesta „mușcă” permanent din m...