Noua tendință pe piața imobiliară din Botoșani: apartamentele se vând mobilate și utilate!

Locuințe disponibile sunt peste tot în oraș, la prețuri direct proporționale cu îmbunătățirile și…accesul la un loc de parcare concesionat.

Noua tendință pe piața imobiliară din Botoșani: apartamentele se vând mobilate și utilate!

Dacă ați luat decizia achiziționării unei locuințe sau doriți să o schimbați pe cea existentă, următorul pas e studierea ofertei imobiliare. Gama nu vă va dezamăgi aparent. La o primă călătorie virtuală pe paginile agențiilor, constatăm că zona Primăverii se poate ”mândri” cu cele mai multe locuințe scoase la vânzare. Aproape toate (parțial) mobilate. Pentru un apartament cu două camere, cu suprafață de cel mult 47 mp, ați putea plăti între 44.000 E și 57.000. Diferența provenind din cantitatea/calitatea mobilei și accesul la locul de parcare.

Aceeași zonă, apartamentele cu 3 camere. Pentru un apartament de 69 mp, mobilat și utilat, ați plăti 70.000 E negociabil. Același număr de camere în aceeași zonă, cu o suprafață mai mică, ajunge la 75.000 E.

Pe al doilea loc se află zona Împărat Traian-Grivița. Apartamente cu 2, 3 și chiar 4 camere.

Apartamentele cu două camere au suprafața cuprinsă între 50 și 52 mp, cu prețurile variind între 45000 E și 65.000 E. Toate mobilate, utilate și cu loc de parcare.

Pentru un apartament cu 3 camere și 65 mp va trebui să scoateți din buzunar o sumă cuprinsă între 62.000 E (dacă optați pentru un apartament nemobilat) și 79.000 E (pentru unul mobilat și utilat).

La polul opus ca număr de locuințe disponible se află zonele Bucovina, Stejari, Sucevei și Bulevard. Dacă totuși vă hotărâți asupra unei locuințe în aceste zone, pentru un apartament cu două camere ar trebui să plătiți între 48.000 E (pentru un apartament de 43 mp într-un bloc vechi) și 85.000 E (pentru unul de 60 mp într-un bloc nou). Ambele (parțial) mobilate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
144

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
531

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
216

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...